Bond girl Olga Kurylenko má koronavírus! Z karantény posiela dôležitý odkaz

O pozitívnom teste na koronavírus informovala svojich fanúšikov na Instagrame, ktorých má francúzska herečka, inak rodáčka z Ukrajiny, vyše pol milióna.

16.03.2020 09:37
Olga Kurylenko Foto: ,
Herečka Olga Kurylenko na archívnom zábere.
debata (2)

40-ročná herečka, ktorá sa preslávila aj ako Bond girl zo snímky Quantum of Solace (2008) po boku Daniela Craiga, zverejnila na Instagrame fotografiu z domácej karantény. „Zatvorená doma,“ napísala k zverejnenému záberu okrem iného. „Horúčka a únava – to sú moje príznaky. Dávajte si na seba pozor a berte to vážne,“ dopísala kráska, ktorú diváci poznajú aj z filmu Paríž, milujem Ťa. Informáciu o tom, kde sa nakazila, neuviedla.

Minulý týždeň takisto prostredníctvom Instagramu priznal koronavírus aj oscarový Tom Hanks. Uviedol, že on aj jeho manželka dostali teplotu počas pobytu v Austrálii, kde bol Hanks v súvislosti s prípravou nového filmu o živote Elvisa Presleyho. Zostali hospitalizovaní v nemocnici v meste Gold Coast na východe Austrálie.

Kurylenko vyrastala v Berďansku s 140 000 oby­vateľmi na brehu Azovského mora na juhovýchodnej Ukrajine. Svoju hereckú kariéru začala ako malé dievčatko v školskom súbore, kedy (ešte v časoch bývalého Sovietskeho zväzu) hrala mladú manželku Deda Mráza. Popri bondovke Quantum of Solace hrala napríklad vo filme Zem zabudnutia, ktorý rozpráva o následkoch, aké zanechala černobyľská jadrová katastrofa z roku 1986 v dušiach ľudí, v akčnom sci-fi Nevedomie s Tomom Cruisom a Morganom Freemanom alebo v komédii Johnny English opäť zasahuje s Rowanom Atkinsonom v hlavnej úlohe.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Olga Kurylenko #koronavírus

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...