Andie MacDowell na červených kobercoch žiari! Ale čo mimo nich? Odpadnete

Slávna americká herečka predvádza, ako vyzerá prirodzená krása po šesťdesiatke.

17.03.2020 00:00
debata (2)

Herečka Andie MacDowell žiari vždy, keď sa objaví na červenom koberci. A nič na tom nemení ani fakt, že sa prehupla cez okrúhlu šesťdesiatku a v apríli oslávi 62. narodeniny. Svoje vrásky na tvári priznáva, nepodľahla hollywoodskemu ošiaľu „večne mladej tváre“.

Andie MacDowell s nákupmi na ulici v Los Angeles. Foto: Profimedia
Andie MacDowell Andie MacDowell s nákupmi na ulici v Los Angeles.

Pózovanie na červenom koberci je jedna vec, ale čo bežný život? Ako vyzerá slávna Američanka na ulici s nákupnými taškami? Budete sa možno čudovať, ale kučeravá hviezda komédie Štyri svadby a jeden pohreb nevyzerá o nič horšie ako na médiami sledovaných podujatiach. Náhleho „cvaknutia“ fotoaparátu sa tak nemusí obávať ani na prechádzke – dôkazom je aktuálny záber, ktorý vznikol priamo na ulici v Los Angeles.

Rozpustená kučeravá hriva jej padala do tváre a herečka sa napriek ťažkému „nákladu“ v rukách ešte stihla usmiať. Predĺžené hnedé sako a modré džínsy napovedali, že MacDowell sa vybrala v pohodlnom oblečení práve po čosi do obchodu. Nielen jej krásna tvár, ale aj štíhla postavička hviezdy filmov ako Zelená karta či Pištoľníčky sa rokmi takmer nemení.

Herečka Andie MacDowell na červenom koberci -... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Andie MacDowell na akcii Eighth Annual Women Making History Awards. Herečka Andie MacDowell na červenom koberci - na akcii Eighth Annual Women Making History Awards.

"Existuje veľa ľudí, ktorí starnú bez dôstojnosti. A to je škoda. Pretože starnúť sa má dôstojne. Nie je to trápne, starnúť,“ povedala napríklad pred časom v rozhovore pre RTL.

Herečka, ktorá je mamou troch detí – Margaret (24), Rainey (29) a Justina (33), momentálne žije sama.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Andie Macdowell

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....