Zamilovaná až po uši? Takéto ódy hovorí na Afflecka krásna Ana de Armas

Tvoria nový pár Hollywoodu a zdá sa, že sú nadšení aj talentom jeden druhého. Herečka Ana De Armas na svojho partnera Bena Afflecka spieva hotové ódy.

17.03.2020 11:19
debata
Herečka Ana De Armas na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Herečka Ana De Armas na archívnom zábere. Herečka Ana De Armas na archívnom zábere.

V rozhovore pre magazín Vogue Spain sa kubánska rodáčka rozhovorila o skúsenosti z nakrúcania so známym hollywoodskym hercom a režisérom. Dvojica totiž spoločne nakrútila snímku Deep Water, ktorá nezviedla dokopy len ich pracovné cesty, ale spojila ich aj v súkromí.

„Hneď prvýkrát, keď sme mali čítačku našich spoločných scén, bolo jasné, že urobí niečo výnimočné s veľmi komplexnou rolou. Jeho charakter je motorom príbehu a núti ho pohybovať sa medzi tragédiou a iróniou, alebo medzi realizmom a tou najabsurdnejšou komédiou,“ komentovala pre módny magazín De Armas.

„Nielen, že to všetko dokáže s obrovskou ľahkosťou. On vás ešte v každej scéne aj niečím prekvapí. Jeho talent je naozaj nekonečný,“ doplnila ešte v rozhovore 31-ročná herečka, ktorá s Affleckom strávila niekoľko dní na Kube a následne v Kostarike.

Dvojica vyzerá na záberoch paparazzov, ktoré na týchto miestach vznikli, naozaj zamilovane. Po Lindsay Shookusovej, newyorskej televíznej producentke ide o prvú ženu v Affleckovom súkromnom živote, s ktorou to vyzerá vážne. Herca však stále vídať aj v spoločnosti odlúčenej manželky Jennifer Garnerovej, s ktorou spoločne vychovávajú tri deti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozhovor #Ben Affleck #talent #Ana de Armas

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...