S touto peknou herečkou trávi Brad Pitt veľa času! Smola, Aniston to nie je

Oficiálne je od rozchodu s Angelinou Jolie herec Brad Pitt stále single.

17.03.2020 15:20
Herec Brad Pitt. Foto: ,
Herec Brad Pitt.
debata

Na margo svojho single života či randenia si Oscarom ovenčený herec robí už žarty, vtipné poznámky na túto tému si neodpustil ani na udeľovaní Zlatých glóbusov, kedy na pódiu z jeho úst odznelo: „Chcel som priviesť moju mamu, ale nemohol som, pretože ktokoľvek sa vedľa mňa objaví, je označený ako moja partnerka. A to by bolo nepríjemné.“

Herečka Alia Shawkat. Foto: SITA/AP
Alia Shawkat Herečka Alia Shawkat.

A predsa tu je jedna dáma, s ktorou slávny hollywoodsky idol trávi viac času. Ide o 30-ročnú herečku Aliu Shawkat. S rozkošnou pehaňou ho americké bulvárne médiá začali spájať už na jeseň 2019. Dvojica sa spolu stretáva stále, čo dokazuje aj fotografia, ktorú zverejnil portál „TMZ“. V marci Pitta a mladú herečku zachytil objektív v reštaurácii „In-N-Out“, kam si zašli spoločne kúpiť niečo pod zub.

Pitt sa po boku sympatickej pehavej herečky ukázal počas jesene niekoľkokrát – počas septembra boli videní na podujatí „A Play is a Poem“ v Los Angeles, následne sa spoločne ukázali aj o mesiac nato na predstavení stand-up komika Mikea Birbiglia.

Alia Shawkat, 30-ročná rodáčka z Kalifornie, stojí pred filmovou či seriálovou kamerou od roku 1999. Zahrala si napríklad vo filmoch ako Zásah do vzťahu či Ženy 20. storočia. Aktívna je aj na poli seriálov – na konte má úlohy v sériách ako „Arrested Development“ či „Search Party“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...