Spevák Martin Císar: Samota mi vyhovuje

Slovenský spevák Martin Císar má veľký obdiv k interpretkám ako Sia či Adele.

18.03.2020 00:00
Martin Císar. Foto:
Spevák Martin Císar.
debata

„Asi by som odpadol, keby som s niektorou z nich mohol mať duet,“ skonštatoval v rozhovore. „No som realista, takže viem, že tento môj sen zostane pravdepodobne nezrealizovaný,“ podotkol vzápätí.

Túžby súvisiace so spoluprácami si však môže plniť aspoň na domácej scéne, na nej má totiž tiež svojich favoritov. „Zaspievať si napríklad s takým Richardom Müllerom, to by bolo skvelé… A páčia sa mi aj Emma Drobná, Lina Mayer, Dominika Mirgová, Ronie alebo Samey z Haha Crew,“ vymenoval Císar, ktorý v súčasnosti pracuje na svojom debutovom albume. „Aj na ňom budú nejaké spolupráce, vyjdeme s nimi von už čoskoro. Teraz sme ešte v prípravnej fáze, tak si to nechám zatiaľ pre seba,“ poznamenal.

Tieto dni spevák trávi pre šíriaci sa koronavírus výlučne doma vo Zvončíne. „Snažím sa byť však i napriek tomu neustále produktívny. Popravde, momentálne obmedzenia ma až tak nebrzdia, samota mi práveže vyhovuje, som na ňu zvyknutý a za tie opatrenia, ktoré vláda zaviedla, som úprimne vďačný. Verím, že nám pomôžu prekonať hrozbu oveľa skôr a hlavne minimalizovať jej škody. A pozitívum je, že máme teraz viac času na rodinu a na to spoznávať trošku viac aj seba. Osobne sa snažím na sebe stále pracovať, píšem nové texty, čítam knihy… A keď je mi dlho, je mojou záchranou aj Netflix,“ priznal Císar.

debata chyba
Viac na túto tému: #Adele #Martin Císar

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...