Nevlastný brat vojvodkyne Meghan jej odkazuje: Čo je veľa, to je veľa

Nielen 75-ročný Thomas Markle, ale už aj jeho syn posiela odkazy manželke princa Harryho cez médiá.

18.03.2020 00:00
Meghan Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan na udeľovaní Endeavour Fund Awards.
debata (2)

O naštrbených vzťahoch vojvodkyne Meghan s jej rodinou z otcovej strany sa už toho popísalo neúrekom. Práve otec manželky princa Harryho, Thomas Markle, sa z času na čas prihlási o slovo prostredníctvom niektorého z denníkov či magazínov – jeho rozhovory však nikdy neveštia nič dobré. Markle totiž otvorenou kritikou smerom k Meghan a jej správaniu nešetrí.

K svojmu otcovi sa tento raz pridal aj jeho syn, nevlastný brat 38-ročnej vojvodkyne, Thomas Markle Jr. Počas víkendu sa dostal k slovu vďaka britskému denníku „The Express“. Jeho vyjadrenia boli rovnako nepríjemné ako tie, ktorými častuje otec svoju médiami sledovanú dcéru. „Myslím si, že by Meghan mala zostúpiť zo svojho piedestálu, zavolať otcovi a vzťah urovnať. Veď on jej zasvätil celý svoj život. To, kde je dnes, je vďaka nemu. To je ten jediný dôvod. Čo je veľa, to je veľa.“

Nevlastného brata vojvodkyne hnevá aj to, že jeho otec nemohol svojho vnuka, ktorý prišiel na svet začiatkom mája, ešte ani raz vidieť. Archie Mountbatten-Windsor by podľa jeho slov mal spoznať svojho starého otca. Ako povedal v rozhovore, najväčším prianím jeho 75-ročného otca je to, aby mohol byť opäť súčasťou života svojej dcéry a videl svojho vnuka. To, že Meghan si drží odstup, Thomasa Markla staršieho nesmierne ubíja, tvrdí jeho syn. Meghan nie je v kontakte so svojím nevlastným bratom Thomasom, ani s nevlastnou sestrou Samanthou už niekoľko rokov.

Vojvodkyňa Meghan na udeľovaní Endeavour Fund... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Meghan Vojvodkyňa Meghan na udeľovaní Endeavour Fund Awards.

Harry a Meghan majú za sebou niekoľko marcových vystúpení na verejnosti, kvôli ktorým sa vrátili z Kanady do Londýna. Koncom mesiaca sa totiž skončí ich oficiálne pôsobenie ako členov kráľovskej rodiny, o ktoré sa usilujú od začiatku roka. Znamená to, že budú môcť žiť svoj rodinný život viac nezávislo od povinností kráľovskej rodiny a zároveň sa stanú súkromne zarábajúcimi osobami. Nový status im umožní zarábať si na seba, no stopne im príjmy od kráľovskej koruny a od britskej krajiny. Princ Harry aj naďalej zostáva šiestym v poradí v nástupníctve na britský trón.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan #Thomas Markle

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...