Jared Leto meditoval 12 dní v púšti! Vrátil sa späť a prišiel skutočný šok...

Iba včera sme informovali o tom, že súťažiaci v nemeckej reality-šou Big Brother do utorka netušili o tom, že vo svete zúri pandémia. Nemusíte byť však účastník tejto televíznej šou, aby ste "neboli v obraze".

18.03.2020 00:00
Herec Jared Leto. Foto: ,
Herec Jared Leto.
debata (2)

O pandémii koronavírusu sa len začiatkom tohto týždňa dozvedel americký herec a hudobník Jared Leto, ktorého svet pozná ako lídra formácie 30 seconds to Mars či držiteľa Oscara. Leto strávil bezmála dva týždne sám v púšti, kde sa údajne venoval meditácii. Po návrate do civilizácie ho šokovali aktuálne správy.

„Fíha. Pred 12 dňami som začal moju tichú meditáciu v púšti. Boli sme tam totálne izolovaní. Žiadne telefóny, žiadna komunikácia so svetom. Nemali sme ani poňatia, čo sa deje mimo miesta, kde sme sa nachádzali,“ informoval Leto na svojom twitterovskom profile.

„Vrátil som sa včera do celkom iného sveta. Sveta, ktorý sa už zmenil navždy,“ pokračoval Leto vo svojom odkaze a priznal, že momentálne je zahltený správami a odkazmi od rodiny a priateľov. Tí ho „uvádzajú do obrazu“ a zároveň si overujú, že je v poriadku.

Štyridsaťosemročný umelec poprial svojim fanúšikom a celému svetu veľa pozitívnej energie. „Dúfam, že vy aj vaši blízki ste všetci v poriadku,“ komentoval ešte.

Nákaza koronavírusom sa nevyhýba ani svetoznámym celebritám a umelcom. V zozname tých, ktorých testy na nákazu boli pozitívne, je napríklad herec Tom Hanks, jeho manželka Rita Wilson, herec Idris Elba či herečky Olga Kurylenko Rachel Matthews.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #púšť #meditácia #Jared Leto #koronavírus

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...