Úspech zo mňa spravil netvora, vyhlásil Tinie Tempah

Britský rapper Tinie Tempah vyhlásil, že úspech z neho spravil "netvora".

19.03.2020 14:41
Tinie Tempah pózuje fotografom. Foto: ,
Tinie Tempah pózuje fotografom.
debata

Tridsaťjedenročný interpret to uviedol v rozhovore pre noviny The Sun. „Cítil som, že musím napredovať a musí to byť väčšie a väčšie a lepšie a lepšie. Pravdepodobne sa zo mňa stal tak trocha netvor, ktorý chcel dosiahnuť to, čo si dal za cieľ a chcel sa stať lepším a poraziť každú nahrávku, ktorá vyšla predtým,“ komentoval Tempah.

„Cítil som, že ak to nedosiahnem, tak zlyhám, zomriem, alebo že to nahnevá moju mamu. Taký ten pocit, že minulá nahrávka sa dostala na prvú priečku, tak prečo sa to nepodarilo aj s touto?“ vyjadril sa ešte.

Tinie Tempah, vlastným menom Patrick Chukwuemeka Okogwu, je rodákom z Londýna, ale jeho rodičia pochádzajú z Nigérie. Na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2005, debutovú štúdiovku Disc-Overy vydal až v roku 2010. Album, na ktorom hosťovali Kelly Rowland, Ellie Goulding, Emeli Sandé, Wiz Khalifa či Swedish House Mafia, debutoval na prvej priečke UK Chartu.

Druhá štúdiovka Demonstration (2013) sa v UK Charte dostala na tretie miesto. Tretí počin Youth (2017) v spomínanom rebríčku obsadil deviatu priečku.

debata chyba
Viac na túto tému: #úspech #zmena #správanie #Tinie Tempah

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...