Spoločný milenec? To im zjavne neprekáža! Tieto slávne krásky pristihli spolu

Hoci už aj v Amerike odborníci odporúčajú izoláciu a sociálny "dištanc", nie každý sa riadi ich radami. Na ulici pristihli skupinu celebritných kamarátok.

20.03.2020 00:23
debata
Topmodelka Kaia Gerber (vzadu vľavo) a herečka... Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Topmodelka Kaia Gerber (vľavo) a herečka Margaret Qualley si vyrazili do ulíc Los Angeles. Topmodelka Kaia Gerber (vzadu vľavo) a herečka Margaret Qualley si vyrazili do ulíc Los Angeles. V popredí herečka Ashley Benson

Reč je o modelkách Kaii Gerberovej a Care Delevingneovej, jej partnerke – herečke Ashley Bensonovej či herečka Margaret Qualleyovej. Toto kvarteto pristihli reportéri v uliciach Los Angeles pošas vychádzky. Asi neprekvapí, že Delevingne, ktorá tvorí pár s Bensonovou, vyzerali ako zamilované hrdličky. Prekvapivejší však bol asi iný obraz.

Vrúcne a kamarátske objatie herečky Margaret Qualleyovej a topmodelke Gerberovej. Ak by ste náhodou netušili, prečo to možno prekvapuje, ide o to, že ich spája spoločný milenec. Obe pôvabné mladé dámy randili v minulých mesiacoch s komikom Petom Davidsonom.

Najprv sa herec a komik stretával niekoľko týždňov s Margaret Qualleyovou – inak dcérou známej herečky Andie Macdowellovej. Následne sa vrhol do náručia Gerberovej, topmodelky, ktorá je zase dcérou slávnej Cindy Crawfordovej.

Dnes už nefunguje ani jeden z týchto vzťahov. Zdá sa, že Pete Davidson nevydrží dlho pri jednej žene, alebo možno ženy pri ňom. Pravda bude niekde uprostred. Ale pravdou, zdá sa, tiež je, že jeho bývalé partnerky spája kamarátsky a dobrý vzťah.

Zostáva len veriť, že mladučké celebrity nebude v blízkom čase mrzieť nedodržiavanie karantény a domácej izolácie, ktorú odporúčajú odborníci pre riziko nákazy koronavírusom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #spojenie #Kaia Gerber #Margaret Qualley #Pete Davidson

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...