Zatkli bývalú Miss, prevážala kilo kokaínu

Viac ako kilogram kokaínu našli v batožine bývalej Miss Bolívie. Kráľovnú krásy z roku 1993 Roxanu Arias Becerra zatkli v utorok pri nastupovaní do lietadla na letisku El Trompillo v Santa Cruz.

30.03.2007 04:00
Miss Bolívia 1993 Roxana Arias Becerra Foto:
Miss Bolívia 1993 Roxana Arias Becerra na archívnej snímke. Roxanu zatkla polícia na letisku v Santa Cruz, v batožine prevážala viac ako kilogram kokaínu.
debata

Drogy objavili policajti vo falošnom dne nylonovej príručnej tašky, ktorú si Roxana chcela vziať so sebou. Kráska, ktorú okamžite zadržali, tvrdí, že si tašku kúpila len tesne pred odletom z mesta na trhu a netušila, že sú v nej drogy. Ak sa jej vina preukáže, žene hrozí niekoľko rokov väzenia.

Becerra však nie je jedinou kráľovnou krásy zo štátu Bolívia, ktorá má problémy so zákonom. Minulý týždeň americká polícia vyhostila z krajiny ďalšiu bývalú Miss Bolívie – Soniu Falcone, ktorá zamestnávala vo svojej arizonskej vile štyroch ilegálnych prisťahovalcov. Soniu vyšetrovali už v súvislosti so získavaním amerického občianstva a snažili sa ju usvedčiť z dohodnutého sobáša. V tejto kauze sa však pre nedostatok dôkazov ďalej nepokračovalo.

debata chyba

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...