Pittova dcéra si chce splniť herecký sen! Po boku Anistonovej

Snom 13-ročnej Shiloh, dcéry Angeliny Jolie a Brada Pitta, je herectvo.

22.03.2020 00:00
debata (2)

Tak, ako jej slávni rodičia, aj ona túži skúsiť túto umeleckú kariéru. Podľa informácií „International Business Times“ jej pomocnú ruku ponúkla Jennifer Aniston, prvá manželka Brada Pitta. U jeho druhej partnerky, Angeliny Jolie, sa však táto ponuka s pochopením nestretla.

Herečka Angelina Jolie a jej dcéry Zahara... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Herečka Angelina Jolie a jej dcéry Zahara (vpravo) a Shiloh. Herečka Angelina Jolie a jej dcéry Zahara (vpravo) a Shiloh.

V pripravovanom projekte „The Goree Girls“ sa objaví niekdajšia predstaviteľka Rachel zo seriálu Priatelia. A keďže do projektu potrebovali aj malé dievča, Aniston na rolu navrhla práve Shiloh, s ktorou ju Pitt po rozchode s Jolie zoznámil. „Potom, čo Aniston ponúkla rolu Shiloh sa Pitt u svojej exmanželky Jolie ubezpečil, či to bude možné. Ona nechce zničiť sen svojej dcéry a tak súhlasila pod podmienkou, že nakrúcanie nebude v rozpore s jej študijnými povinnosťami,“ píše spomínaný denník.

Jennifer Aniston. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Jennifer Aniston Jennifer Aniston.

Zároveň však cituje zdroj z okolia Angeliny Jolie, ktorý uvádza, že herečke sa vôbec nepáči, že jej dcéra sa má učiť herectvu práve po boku Anistonovej. Zmluva ešte podpísaná nie je a tak sa na poslednú chvíľu ešte môžu veci zmeniť a sen malej Shiloh tak bude musieť počkať.

Manželstvo Pitta a Anistonovej sa rozpadlo v roku 2005 a ich vzťahy zostali na bode mrazu. Cestu k sebe bývalí manželia našli až po rozchode Jolie a Pitta v roku 2016.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Brad Pitt

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....