Herec zo Scary Movie: Núkali mi veľké prachy, aby som klamal o sexe s Meghan

Zdá sa, že snaha bulváru vykresliť vojvodkyňu Meghan v nie práve pozitívnom svetle, nepozná hranice. Ani finančné. Potvrdil to nedávno herec Simon Rex.

21.03.2020 12:00
Herec Simon Rex (na zábere s kolegyňou Ashley... Foto: ,
Herec Simon Rex (na zábere s kolegyňou Ashley Tisdale) v roku 2013.
debata (6)

Hrdina z obrazoviek, ktorého si možno niektorí diváci pamätajú z projektu Scary Movie, prezradil, že dostal tučné finančné ponuky od niektorých bulvárnych periodík vo Veľkej Británii. S jedinou podmienkou, že bude klamať o jeho vzťahu s herečkou Meghan Markleovou, dnes vojvodkyňou zo Sussexu.

„Vyrazili sme si von a šli sme na obed. Ale nič sa nestalo. Ani sme sa nepobozkali. Boli sme spolu von jediný raz a nemalo to charakter rande,“ vysvetlil herec v podcaste Hollywood Raw. „Bola niekým, koho som stretol pri nakrúcaní seriálu a šli sme spolu na obed,“ pokračoval Rex.

„Keď sa to prevalilo, britský bulvár mi ponúkol veľa peňazí, aby som klamal, že sme spolu niečo mali. Povedal som nie, pretože som považoval za nesprávne klamať a vyje..ť s kráľovskou rodinou,“ nebral si servítky pred ústa Simon Rex.

Hereckí kolegovia sa pritom stretli pomerne dávno, bolo to už v roku 2005, keď spolupracovali na seriáli Cuts. Napriek tomu sa údajne Rexa snažilo kontaktovať niekoľko médií a vytĺcť z ich spoločného obeda s americko-kanadskou herečkou veľký bulvárny príbeh.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #financie #kolega #ponuka #bulvár #vojvodkyňa Meghan #Simon Rex

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...