Najsexi muž planéty? Takto odhalila Johna Legenda jeho manželka na webe

Ešte v novembri minulého roka ho magazín People korunoval za najsexi muža planéty pre rok 2019. Spevák a skladateľ John Legend vtedy reagoval s rozpakmi, ale aj vďakou.

21.03.2020 14:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I have crabs

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen),

Pozornosť verejnosti však nevzbudil len on sám, ale tiež jeho príťažlivá manželka Chrissy Teigen.Teigen dlho nelenila a robila si žarty zo svojho životného partnera niekoľko dní po vyhlásení. „Cítim sa poctený, zároveň ale pociťujem aj ohromný tlak. Teraz budem rozobratý a skontrolovaný, či som naozaj dosť sexi," komentoval to ešte v novembri Legend.

O tom, že modelka a moderátorka zbožňuje svojho životného partnera a tiež ich dve ratolesti, ktoré spolu vychovávajú, však nepochybne svedčí fakt jej zdieľania rodinných záležitostí. K najnovším patria momentky otca s dcérou a synom, na ktorých sa chystajú na obľúbené kúpanie.

„Mám tu kraby,“ komentovala len stručne Chrissy Teigen a narážala na to, že všetci traja majú na sebe plavky a animovaným motívom morského živočícha. Pre fanúšikov „sexy“ Legenda sa však tiež naskytla príležitosť pozrieť sa, v akej forme sa tento 41-ročný rodák z Ohia udržiava.

Podľa nás vyzerá ako správny tatko, ale stále mu to aj dosť pristane. Čo myslíte?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Chrissy Teigen #plavky #John Legend #People #najsexi muž

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....