Bez rúšok!? Tak prišli Kate s Williamom medzi záchranárov

Dezinfikovať ruky áno, rúška na tvárach nie! Vojvodkyňa Kate spolu s manželom, princom Wiliamom, zavítali medzi záchranárov a pracovníkov do operačného strediska v Londýne.

21.03.2020 16:41
debata (5)

Vojvodkyňa Kate spolu s manželom, princom Williamom, počas týždňa navštívili stredisko v juhozápadnom Londýne, ktoré poskytuje pomoc v boji s koronavírusom. Kráľovská dvojica sa stretla s personálom spomínaného strediska. Od pracovníkov si vypočuli, ako v posledných dňoch rapídne narástol počet telefonátov na ich podpornú linku, na ktorej poskytujú informácie a pomoc ohľadom šíriaceho sa vírusu.

Kate a William na návšteve centra... Foto: SITA/AP, Kensington Palace
Kate, William Kate a William na návšteve centra "London Ambulance Service" v Croydone v južnom Londýne.

Ako píše Daily Mail, Kate a William použili viac razy počas návštevy dezinfekčný gél na ruky. No ako vidieť na záberoch, rúškami si tvár nechránili – ani oni, ani pracovníci centra. Dokonca ani počas spoločného posedenia so zamestnancami centra v uzavretom priestore si ani jeden z prítomných ľudí nechránil rúškom tvár. Británia si už za svoj váhavý postoj k pandémii či k prijímaniu opatrení vyslúžila kritiku. Školy sa napríklad v Británii zatvorili iba v piatok.

A hoci pri vojvodkyni Kate sme zvyknutí na rozdávanie širokých úsmevov na všetky strany, počas tejto návštevy ich bolo o poznanie menej. Vážnosť situácie sa tak zrejme začali už uvedomovať aj vo Veľkej Británii.

Kate a William na návšteve centra... Foto: SITA/AP
Kate william Kate a William na návšteve centra "London Ambulance Service" v Croydone v južnom Londýne.

Trojnásobná mama na návštevu zvolila nohavicový kostým reťazca Marks & Spencer v hodnote 170 eur, ku ktorému skombinovala kožené lodičky Hugo Boss za 300 eur. Pod kostýmom lososovej farby mala Kate oblečený bledý top, hnedé vlasy jej voľne padali na plecia.

Kate a William na návšteve centra... Foto: SITA/AP
Kate william Kate a William na návšteve centra "London Ambulance Service" v Croydone v južnom Londýne.

Koncom týždňa sa prostredníctvom Instagramu svojim fanúšikom prihovorili Harry a Meghan, ktorí prisľúbili prostredníctvom svojej stránky zdieľať informácie, ktoré pomôžu všetkým vyrovnať sa s neistotou, ktorú prináša koronavírus. Plánujú uverejňovať presné informácie a fakty od odborníkov cez opatrenia, ktoré môžu ľudia urobiť, aby ochránili svoje zdravie.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...