Krásna Francúzka musí počkať! Za brata vojvodkyne Kate sa v lete nevydá

Zúriaci koronavírus hatí svadobné plány Jamesa Middletona a jeho snúbenice, Alizee Thevenetovej.

23.03.2020 00:00
debata

Svoj veľký deň mal na leto naplánovaný aj mladší brat vojvodkyne Kate, James Middleton (32). Svadba s jeho snúbenicou, peknou Francúzkou Alizee Thevenetovou (29), však bude musieť počkať. Ako informuje „Daily Mail“, svadba sa v lete neuskutoční. „Je to smutné, ale trvať na svadbe počas tejto krízy dvojica nebude,“ cituje denník zdroj z okolia prominentného páru. Problémom sú aj hostia, ktorých zloženie malo byť britsko-francúzske. „Dostať na jedno miesto všetkých hostí by bolo nemožné, preto snúbenci počkajú, aby sa mohli zúčastniť všetci hostia,“ píše ďalej denník.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sail away with me ⛵️ ☀️

Príspevok, ktorý zdieľa James Middleton (@jmidy),

Ešte v decembri James Middleton opísal pre magazín Vanity Fair, že sú s Alizee v štádiu veľkého plánovania, z čoho mala byť jeho snúbenica viac ako nadšená. „Sme vo fáze, kedy všetko plánujeme a spoločne si tento proces užívame,“ znelo jeho vyjadrenie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️She said OUI ❤️ . Our secret is out but we couldn’t be happier to share the news #jalizee

Príspevok, ktorý zdieľa James Middleton (@jmidy),

James Middleton a Alizee Thevenet tvoria pár od roku 2018, kedy sa spoznali v klube „South Kensington Club“, kde ona pohladila psa menom Ella, ktorý patril práve Jamesovi. Vďaka tomu si James s peknou finančnou expertkou dohodol rande. V máji 2019 zverejnením spoločnej fotografie na Instagrame James vzťah s peknou blondínkou potvrdil. Zasnúbili sa v októbri 2019, aj túto udalosť oznámil James na Instagrame slovami a fotografiou. „Ona povedala áno. Naše tajomstvo je vonku a my nemôžeme byť šťastnejší, že sa oň môžeme podeliť.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #James Middleton

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...