Patrick Schwarzenegger rodičom vďačí za veľa! Sexi blondínku si ale našiel sám

Fešák so slávnym menom - mnohým ľuďom sa môže zdať, že Patrick Schwarzenegger sa narodil pod šťastnou hviezdou.

23.03.2020 00:00
Patrick Schwarzenegger Foto: ,
Patrick Schwarzenegger a jeho partnerka, modelka Abby Champion.
debata

Aká je skutočnosť? 26-ročný mladík považuje svoje meno za kliatbu a požehnanie zároveň. „Pochádzať z takejto rodiny môže byť dvojsečná zbraň. Je to neuveriteľne inšpirujúce, na druhej strane niečo také na človeka vytvára aj ohromný tlak. Na začiatku mojej kariéry som sa snažil so všetkých síl dokazovať, že nie som len niekoho dieťaťom, ale že chcem ísť svojou vlastnou cestou,“ povedal urastený fešák pre magazín Glamour. Zlákala ho totiž herecká kariéra, ale na svoje priezvisko sa spoliehať nechcel.

„Stretnutia so zaujatými ľuďmi môžu byť veľmi frustrujúce. Prvé, čo vám ľudia hovoria sú vety ako: ‚Ty si bohatý, tvoj otec je bohatý, vôbec nemusíš pracovať…‘ Niečo také sa ťažko počúva, pretože to nie je pravda. Musím žiť aj s takýmito predpokladmi,“ opísal.

Ako dodal, jeho rodičia – Arnold Schwarzenegger a Maria Shriver – mu dali do život veľmi veľa a on je im za to vďačný. „Považujem za ohromné šťastie, že mama a otec sú mojimi mentormi, pomohli mi finančne, čo sa vzdelania týka. Dlhujem im veľa a toto privilégium si naozaj dobre uvedomujem,“ dodal napokon.

Patrick Schwarzenegger a jeho priateľka  Abby... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Patrick Schwarzenegger Patrick Schwarzenegger a jeho priateľka Abby Champion n apremiére filmu Polnočná láska.

Spokojný môže byť aj vo svojom súkromí, od roku 2016 je po jeho boku krásna americká modelka Abby Champion. Blond kráska s dokonalým úsmevom vo februári oslávila 23. narodeniny a na Instagrame jej zablahoželal aj Patrick – zverejnil ich spoločné fotografie plné lásky a pohody.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Patrick Schwarzenegger #Abby Champion

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...