Útek na Havaj? Brosnan tam vzal kyprú polovičku aj časť rodiny, užívajú si more

V Európe komerčné lety nelietajú, no za Atlantikom sa ešte dá uniknúť z každodennej reality. Teda aspoň naoko... Spravil tak aj herec Pierce Brosnan s celou rodinou.

23.03.2020 14:53
debata (2)
zväčšiť Herec Pierce Brosnan a jeho manželka Keely... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Herec Pierce Brosnan a jeho manželka Keely Shaye Smith so synom Dylanom na zábere z havajskej pláže. Herec Pierce Brosnan a jeho manželka Keely Shaye Smith so synom Dylanom na zábere z havajskej pláže.

Niekdajší predstaviteľ agenta 007 vzal svoju manželku Keely Shaye Smithovú na exotický Havaj. Paparazzovia dvojicu pristihli na pláži, kde im robil spoločnosť aj syn Dylan a jeho priateľka. Hollywoodska rodina pôsobila uvoľnene a zrelaxovane. Brosnan si v jednom momente uvedomil, že ho sledujú objektívy, no len s úsmevom zamával a venoval sa ďalej svojim blízkym.

Šesťdesiatšesťročný britský rodák sa údajne rozhodol utiecť pred epidémiou koronavírusu, ktorá zachvátila takmer celý svet. Dá sa však pochybovať, či to je vôbec možné. V USA, kde herec s celou rodinou žije, rapídne vzrástol počet nakazených a rovnako pribudlo aj niekoľko desiatok obetí nového vírusu.

zväčšiť Zľava: Avery Wheless, Dylan Brosnan, Keely... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
77th Annual Golden Globe Awards - InStyle and Warner Bros. Afterparty Zľava: Avery Wheless, Dylan Brosnan, Keely Brosnan, Pierce Brosnan, Paris Brosnan a Alex Lee Aillon spoločne na párty InStyle a Warner Bros.

Niekoľko pozitívne testovaných má už aj hollywoodsky šoubiznis. Medzi nakazenými je napríklad americký herec Tom Hanks s manželkou Ritou Wilsonovou či herec Idris Elba. Najnovšie sa do zoznamu zaradil aj slávny hollywoodsky producent Harvey Weinstein.

Jeho test na koronavírus bol tiež pozitívny a odsúdený mogul z Hollywoodu sa pravdepodobne nakazil vo väzení, kam ho poslal súd po uznaní viny zo znásilnenia. Ako informovali americké médiá, práve preplnené väznice sú ohniskami nákazy.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #útek #rodina #manželka #Havaj #Pierce Brosnan

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...