Prezývka vojvodkyne Meghan z Kravaťákov?! Veď ona bola ako Gizka Oňová

Za posledné roky si užila množstvo kritiky, ale na bývalú kolegyňu Meghan Markleovú vraj kolegovia zo seriálu Kravaťáci spomenujú najmä v dobrom. Dokonca unikla jej prezývka z čias natáčania a tá hovorí za veľa.

24.03.2020 00:00
debata (1)
Princ Harry a jeho manželka Meghan na archívnom... Foto: SITA/AP, Frank Augstein
Britain Commonwealth Day Princ Harry a jeho manželka Meghan na archívnom zábere.

Ako prezradil v podcaste na platforme Vice Omid Scobie, ktorý je považovaný za odborníka na kráľovské záležitosti, bývalú herečku jej kolegovia prezývali v časoch nakrúcania Kravaťákov ako „Meghan gets shit done“, čo sa veľmi voľne (a bez anglického vulgarizmu) dá preložiť ako „Idem, riešim Meghan“.

Hoci to môže vyznievať až trochu ironicky, dôvodom tejto prezývky bol údajne fakt, že sa súčasná manželka princa Harryho veľmi angažovala v pomoci ľuďom v núdzi a charitatívnych projektoch. Napríklad zabezpečovala jedlo pre ľudí bez domova. Začala s tým od začiatku vstupu do seriálového projektu.

„Meghan Markle bola aktívnou podporovateľkou a dobrovoľníčkou v centre svätého Felixa po celý čas, čo žila v meste a pracovala na seriáli Kravaťáci. Dobrovoľníčila na pravidelnej báze v našej kuchyni ako súčasť nášho programu jedla pre členov komunity,“ informovalo už pred pár mesiacmi vedenie charitatívneho centra.

Podľa jeho slov pravidelne Meghan Markle zabezpečovala jedlo, ktoré zvýšilo z nakrúcania a počas sviatkov Vďakyvzdania sa aj osobne zúčastňovala na prípravách či rozdávaní jedla pre viac ako stovku ľudí v núdzi.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #filantropia #prezývka #Meghan Markle #Suits #Kravaťáci

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...