Bozky a zamilované úsmevy! Affleck s novou láskou sa nevedia od seba odtrhnúť

Bozky, dotyky, objatie a nekončiace úsmevy na perách. Láska kvitne aj v časoch kvitne! Herca Bena Afflecka ste dávno nevideli takého šťastného...

25.03.2020 00:00
debata
Herec Ben Affleck a jeho kolegyňa a partnerka... Foto: ROL / X17 / Profimedia
Herec Ben Affleck a jeho kolegyňa a partnerka Ana De Armas sa nedokázali od seba odtrhnúť v uliciach Los Angeles. Herec Ben Affleck a jeho kolegyňa a partnerka Ana De Armas sa nedokázali od seba odtrhnúť v uliciach Los Angeles.

Predstaviteľ Batmana sa už niekoľko týždňov stretáva s kolegyňou Anou De Armasovou a zdá sa, že medzi dvojicou to začalo byť poriadne vážne. Po momentkách, o ktoré sa sami podelili na Twitteri, sa objavujú stále nové zábery paparazzov.

Najnovšie zachytili celebritnú dvojicu počas uplynulého víkendu v kalifornskej časti Pacific Palisades, kde žije práve herečka s kubánskymi koreňmi. Tridsaťjedenročná De Armas sa vybrala vyvenčiť svojho domáceho miláčika a Ben Affleck nechýbal po jej boku.

Fotografi zachytili dvojicu v družnom rozhovore, s úsmevmi a nalepenú jedného na druhého. V jednom momente sa dokonca 47-ročný Affleck neovládol, herečku vzal do náručia, urobili spolu „záklon“ ako v romantickom filme a dal jej bozk na ústa.

zväčšiť Herec Ben Affleck a jeho kolegyňa a partnerka... Foto: ROL / X17 / Profimedia
Herec Ben Affleck a jeho kolegyňa a partnerka Ana De Armas sa nedokázali od seba odtrhnúť v uliciach Los Angeles. Herec Ben Affleck a jeho kolegyňa a partnerka Ana De Armas sa nedokázali od seba odtrhnúť v uliciach Los Angeles.

Armasovej nemizol z tváre úsmev a vyzerala naozaj spokojne. Objavili sa už aj špekulácie o tom, že herecká dvojica hrá „komédiu“ pre verejnosť, aby tak podporila svoj ostatný film. Je to však nepravdepodobné, keďže snímku Deep Water, ktorú nakrúcali ešte koncom minulého roka v New Orleans, uvidia diváci najskôr na jeseň tohto roka.

Affleck mal od rozchodu s herečkou Jennifer Garnerovou, s ktorou vychováva tri deti, niekoľko krátkych vzťahov. Ani pri jednom ho však nebolo možné vidieť takého spokojného ako pri hviezde filmu Na nože!.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #paparazzi #Ben Affleck #Ana de Armas

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...