Slávna blondínka s rúškom apeluje na Ameriku: Píšte knihu, maľujte, ale doma!

Ešte pred pár dňami mnohí podceňovali odporúčanú izoláciu a karanténu, teraz sa do nej vrhá veľká časť Hollywoodu.

24.03.2020 12:30
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@bradfalchuk and I were grateful to learn our local farmers market was open this morning; we walked there (keeping lots of distance) and donned masks and gloves once we got nearer to the market, only taking them off when we were almost home and there were no other pedestrians in close proximity. Yesterday I heard tales of crowded hiking trails and parks. Although we are all on a learning curve and aren’t always perfect as we figure out this temporary new normal, we must take the orders seriously and not abuse the freedoms we still have; grocery store and essential errand runs, bike rides or walks (being disciplined about correct protocol). It’s not the time for denial. We must take this seriously and shelter in place. It’s time for nesting, reading, cleaning out closets, doing something you’ve always wanted to do (write a book, learn an instrument or a language or learn to code online, draw or paint) going through photos, cooking, and reconnecting on a deeper level with the people you love. I find hope in the generosity, love, protection and care I see and feel through out our country everyday and my heart goes out to everyone directly affected or simply in fear. We will get through and I bet you our humanity will shine like never before ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow),

Do skupiny, ktorá odporúča zostať doma a chrániť sa, sa zaradila aj herečka Gwyneth Paltrow. Na svojom konte na Instagrame zverejnila dokonca záber z nákupov zásob, na ktorom jej tvár chráni čierne rúško. Štyridsaťsedemročná držiteľka Oscara vyzvala svojich krajanov a fanúšikov na Instagrame, aby rešpektovali nariadenia.

Prezradila, že s manželom Bradom Falchukom zaniesli v rámci dodržiavania patričnej vzdialenosti rúška a ochranné pomôcky skupine lokálnych farmárov, ktorí stále predávajú potraviny na trhu v jednej z častí Los Angeles. Herečka sa však tiež zamyslela nad tým, prečo niektorí ľudia majú problém dodržiavať obmedzenia.

„Nie je čas na potieranie skutočnosti. Toto musíme brať vážne. Teraz je čas na zahniezdenie sa doma, môžete čítať, upratať skriňu, alebo sa venovať tomu, čo ste vždy chceli urobiť (napísať knihu, naučiť sa hrať na hudobnom nástroji alebo sa učiť cudzí jazyk, maľovať, kresliť),“ odporučila hviezda svojim krajanom.

Na záver ešte dodala, že verí vo zvládnutie krízy kvôli vírusu Covid-19. „Dostaneme sa cez túto situáciu a stavím sa, že naše ľudstvo z toho vyjde lepšie než kedykoľvek predtým,“ komentovala Gwyneth Paltrow.

V Hollywoode je už množstvo nakazených aj medzi celebritami. Najnovšie pozitívne testy na koronavírus potvrdil moderátor Andy Cohen, hrdina televíznej reality-šou Nevesta pre milionára Colton Underwood, herečka Debi Mazar či operný spevák Placido Domingo. K nakazeným sa zaradil aj uväznený hollywoodsky producent Harvey Weinstein.

Plácido Domingo sa po koncerte stretol so...
Moderátor Andy Cohen (vľavo) a jeho kolega a...
+17Spevák skupiny Rammstein Till Lindemann počas...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #Instagram #izolácia #výzva #koronavírus #karanténa

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...