Harryho nežná ex mohla byť krásna nevesta! Všetko je ale inak

Jemná kráska, britská herečka Cressida Bonas, v rokoch 2012 až 2014 tvorila pár s princom Harrym.

25.03.2020 11:03
Cressida Bonas Foto: ,
Herečka Cressida Bonas.
debata

A zatiaľ, čo jej prominentný expartner má už svoju svadbu za sebou, ona si svoj veľký deň naplánovala na august. Pred oltár sa mala postaviť a jej partnerom, Harrym Wentworth-Stanleym (30). Sladkou fotografiou v auguste v roku 2019 oznámili svetu svoje zasnúbenie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We getting married

Príspevok, ktorý zdieľa Harry Wentworth-Stanley (@harrywent),

Svadba sa mala konať „do roka a do dňa“, no, podobne ako v mnohých iných prípadoch, aj pri týchto zaľúbencoch plány skrížil koronavírus. Augustová svadba sa tak odkladá, malo sa na nej zúčastniť 120 hostí, ako budúca nevesta prezradila v minulosti pre „The Spectator“.

„Vždy som si predstavovala malú svadbu, ale potom som zistila, že len členov našich dvoch rodín je 120. Bola som ohromená, že je to možné,“ povedala pekná blondínka. Plány týmto spôsobom prekazil koronavírus aj inému britskému promi páru – Jamesovi Middletonovi a jeho snúbenici. Aj on sa chcel so svojou francúzskou priateľkou Alizee postaviť pred oltár počas leta.

Cressida Bonas, bývalá priateľka princa... Foto: SITA/AP, Ian West
Cressida Bonas, bývalá priateľka princa Harryho, prichádza na svadobný obrad. Cressida Bonas, bývalá priateľka princa Harryho, prichádza na svadobný obrad Harryho a Meghan.

So svojím expartnerom, princom Harrym, zostala Cressida Bonas v priateľskom vzťahu aj po rozchode, čoho dôkazom bolo aj jej pozvanie na svadbu Harryho s Meghan Markleovou, ktorá sa konala v roku 2018. Na margo jej vzťahu s Harrym sa Cressida v minulosti vyjadrila, že nad ňou stále visí ako tieň, keďže médiá ju s Harrym neustále spájajú. „Je to veľmi frustrujúce, najmä v oblasti, v ktorej pracujem.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #svadba #Cressida Bonas

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...