Kaderníci doma, celebrity berú do rúk strojčeky! Ktorí slávni páni šli dohola?

Izolácia trvá len pár týždňov, ale už si vyberá svoju daň. Teda, berte predchádzajúcu vetu s rezervou. V prípade nasledujúcich dvoch celebrít si vybrala len pár chumáčov vlasov.

25.03.2020 13:53
debata

Reč je o tom, že v rámci aktuálnej situácie, keď mnohí ľudia sedia doma a služby ako kaderníctvo či holičstvo, sú nedostupné, sa mnohí musia uchýliť k pomoci partnera či dokonca vlastným rukám. Na sociálnych sieťach sa už objavili desiatky videí, ako sa ľudia strihajú sami. Dokonca pribudli výzvy, v rámci ktorej sa skupiny kamarátov vyzývajú, aby z procesu strihania nakrútili video.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

SPRING CLEANING ❤️ Taking this opportunity to start fresh and to start looking within and without. #yourspaceistheplace #inthistogether

Príspevok, ktorý zdieľa Jwan Yosef (@jwanyosef),

Do zoznamu tých, ktorí sa rozhodli nečakať, kým ich zase bude musieť perfektne „ostrihať“ ich dvorný kaderník, sa zaradil aj spevák Ricky Martin s jeho manželom Jwanom Yosefom. Teda lepšie povedané, urobil tak len Yosef. A na holiča sa premenil práve Martin. Partnerská dvojica nakrútila aj video, ktoré následne izraelský umelec zverejnil na svojom Instagrame.

V celebritnej obci však nie sú jedinými, ktorí podobnú situáciu, teda zostať bez holiča, vzali do vlastných rúk. Urobil tak aj herec Scott Evans, brat slávnejšieho Chrisa Evansa, známeho najmä ako Kapitána Ameriku. Herec a scenárista tiež vzal do ruky holiaci strojček a nechal mu padnúť za obeť svoje pomerne husté a výrazné vlasy. S finálnou podobou mu potom v kúpeľni pomohol práve spomenutý brat Chris.

Podľa odhadov, že sa odporúčaná karanténa predĺži aj o niekoľko týždňov, môžeme nepochybne očakávať v najbližších dňoch aj ďalšie celebrity. Tipnite si, kto bude ďalší?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

RESET #yourspaceistheplace #inthistogether #stayhome

Príspevok, ktorý zdieľa Jwan Yosef (@jwanyosef),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Evans #Instagram #Ricky Martin #strihanie #Jwan Yosef

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...