Mama vojvodkyne Kate za mlada? Z jej podoby s dcérou odpadnete

Záber svojej mamy, Carole Middletonovej z roku 1982, zverejnila vojvodkyňa Kate pri príležitosti Dňa matiek.

26.03.2020 00:00
debata (6)

Ku Dňu matiek, sviatku, ktorý sa, na rozdiel od Slovenska, v Británii oslavoval pred pár dňami, sa na oficiálnej stránke vojvodu a vojvodkyne z Cambridge objavilo aj zopár archívnych záberov. Tie mali byť „poďakovaním“ mamám vojvodkyne aj princa Williama. Na jednom zábere je tak zobrazená práve mama 38-ročnej Kate, Carole Middleton za mlada, kedy ako čerstvá mamička v náručí drží svoju dcéru, z ktorej sa neskôr stala členka britskej kráľovskej rodiny.

Carole Middleton v roku 1982 a vojvodkyňa Kate... Foto: Profimedia, Instagram, Pravda
Kate Carole Middleton v roku 1982 a vojvodkyňa Kate na aktuálnej fotografii.

Vzhľadom na opatrenia, ktoré ohľadom korovavírusu už platia aj v Británii, sa mnoho rodín počas tohto sviatku nemohlo stretnúť, na čo upozorňujú aj Kate a William na svojej stránke pri zverejnenej fotografii, na ktorej sú zachytení obaja manželia spolu s ich ratolesťami.

V sérii fotografií fanúšikovia kráľovskej rodiny našli aj záber usmiatej princeznej Diany, ako sedí uprostred rozkvitnutej záhrady obklopená svojimi dvoma synmi – Williamom a Harrym. Po Diane nasleduje práve záber mladučkej Carole Middleton z roku 1982, kedy prišla na svet ako najstaršia spomedzi troch detí Carole a Michaela Middletonovcov práve Kate. Tým sa následne ešte narodili dve deti – Pippa a James.

Archívny záber však viac ako jasne potvrdzuje podobu mamy a dcéry – je tak jasné, po kom svoju krásu vojvodkyňa Kate zdedila.

Carole Middleton (64) žije svoj život mimo médií a rozhovory takmer neposkytuje. Výnimku urobila v roku 2019, aj počas tohto krátkeho rozhovoru pre magazín Bunte však zdôraznila: "Za tie roky sa mi mlčanie osvedčilo najviac,“ povedala.

Carole Middleton a jej manžel Michael (70) žijú v Bucklebury, čo je 80 kilometrov vzdialené mestečko od Londýna.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #Carole Middleton

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...