Ignoruje karanténu? Orlando Bloom tasí svaly na pláži, vzal aj 72-ročného svokra!

Zdá sa, že pravidlá a odporúčania sú jedna vec, ich reálne dodržiavanie vec druhá. A to aj v prípade svetoznámych celebrít.

26.03.2020 00:00
debata
Herec Orlando Bloom (vľavo) a jeho budúci... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Herec Orlando Bloom (vľavo) a jeho budúci svokor Keith Hudson na pláži v Kalifornii. Herec Orlando Bloom (vľavo) a jeho budúci svokor Keith Hudson na pláži v Kalifornii.

Herec Orlando Bloom, ktorý ešte donedávna nakrúcal v Prahe druhú sériu projektu Carnivl Row, sa po rozpútaní epidémie koronavírusu a spustení reštrikcií jednotlivých štátov, okamžite vrátil do USA. Rovnako tak urobila jeho snúbenica Katy Perry, tehotná speváčka, ktorá v tom čase bola pracovne v Austrálii.

Ani pre celebrity by však nemala platiť výnimka povinnej dvojtýždňovej karantény po návrate do krajiny, ktorú nariadili štátni predstavitelia. Zábery paparazzov, ktoré vznikli ešte počas uplynulého víkendu, však naznačujú čosi iné.

Kým Perryovú načapali na prechádzke ulicami Los Angeles, jej partner Bloom si vyrazil k oceánu. Ako inak, dopriať si trošku pohybu a aktivity. To by, samozrejme, samo osebe nebolo nič zlé. Ale v čase odporúčaného obdobia zostať doma by sa mal vyhýbať aj takýmto aktivitám. Podobne ako speváčka.

Čo zarazí možno ešte viac, je fakt, že Bloomovi robil na pláži spoločnosť jeho búduci svokor – Keith Hudson. Pastor, spevák a herec Hudson oslávi tento rok v júni 73. narodeniny a svojím vekom nepochybne už patrí do rizikovej skupiny ľudí, ktorých ohrozuje vírus Covid-19. Na to akoby nepomyslel ani známy herec Bloom, no ani samotný Hudson.

USA sa pritom za pár dní vyšplhali na tretiu priečku rebríčka v počte nakazených koronavírusom na svete, hneď za Čínou a Talianskom. Očakáva sa tiež, že pri ignorácii obmedzení, ktoré hlásia najmä z väčších miest, sa môže situácia v Spojených štátoch výrazne zhoršiť v apríli či dokonca v máji.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Orlando Bloom #svokor #koronavírus #karanténa

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...