Lady Gaga posúva vydanie nového albumu: Umenie je silná vec, ale...

Americká speváčka Lady Gaga odložila vydanie svojho šiesteho štúdiového albumu Chromatica.

26.03.2020 15:04
debata
Speváčka Lady Gaga na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Music Lady Gaga Speváčka Lady Gaga na archívnom zábere.

Rozhodla sa tak v dôsledku pandémie nového koronavírusu. „Hoci verím, že umenie je jednou z najsilnejších vecí, ktoré máme, aby nám poskytovali radosť a vzájomné uzdravovanie počas týchto časov, jednoducho sa mi nezdá správne vydať tento album so všetkým, keď sa deje toto všetko s globálnou pandémiou,“ uviedla na sociálnych sieťach.

Tam oznámila okrem iného aj informáciu, že pre koronavírus odkladá rezidenčné koncerty v Las Vegas.

Nový termín vydania Chromaticy, ktorý by mal byť ešte tento rok, plánuje oznámiť čoskoro. Chromatica sa mala dostať na trh 10. apríla. Speváčka z nej už zverejnila singel Stupid Love.

Interpretka väčšinu svojho vyhlásenia na sociálnych sieťach venovala vážnosti pandémie a dôležitosti preventívnych opatrení ako je sociálne dištancovanie. „Dávam prednosť tomu, aby sme tento čas strávili tým, že sa sústredíme na hľadanie riešení. Je pre mňa dôležité, aby sa pozornosť sústreďovala na získanie nevyhnutného zdravotníckeho vybavenia pre zdravotníckych pracovníkov, zabezpečenie toho, že deti, ktoré sú odkázané na jedlo vo verejných školách, dostanú potrebnú pomoc, a na to, aby sme pomohli tým, ktorých táto pandémia finančne postihne,“ uviedla.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #album #posun #koronavírus

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....