Zostaň doma, vyzývajú tieto slávne tváre. Pridali sa aj slovenskí umelci

Slovenskí umelci Adam Ďurica, Karmen Pál-Baláž, Štefan Štec, Buranowski, Oskar a ďalší sa na Instagrame pripojili k výzve #zostavamdoma.

26.03.2020 13:30
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Naši umelci sa spojili a zostávajú doma Dúfame, že vy tiež ♥️ A budeme radi, ak rovnako podporíte výzvu #zostavamdoma ☺️✌️

Príspevok, ktorý zdieľa Universal Music Slovakia (@universalmusicsk),

Pridali sa tak ku svetovým hviezdam ako Demi Lovato, Elton John, Sam Smith či Camila Cabello, ktoré už pred pár dňami podporili výzvu #IStayHomeFor, aby tak podporili druhých v dodržiavaní preventívnych opatrení v čase celosvetovej pandémie spôsobenej šírením koronavírusu.

„Týka sa to naozaj každého z nás. Nie je to jednoduché, nie vždy sa to dá vydržať, ale všetci veríme, že to má zmysel. Robíme to nie len kvôli sebe, ale aj pre tých druhých. Nech je to ktokoľvek, rodina, priatelia, crew, banda, spolužiaci, stále sme to my. Pripojte sa aj vy! Zostať doma môže byť aj zábava, veď máme pre koho,“ odkázali slovenskí interpreti a interpretky svojim priaznivcom cez sociálne siete.

Podobne ako ich zahraniční kolegovia, aj oni fanúšikov a fanúšičky zároveň nabádajú, aby každý, kto sa k výzve pripojí, priebežne nominoval ďalších troch ľudí, ktorí by sa mohli pridať tiež.

Nižšie si pozrite aj výber zahraničných hviezd, ktoré sa pripojili k výzve. Napríklad Mariah Carey či Elton John chcú zostávať doma kvôli svojim najbližším. Podobne sa k tomu stavia aj David Beckham. A pre koho by ste zostali doma vy?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#IStayHomeFor @kikkosedg! Hey everybody, it’s now so important to stay home and keep our distance from others if you are able. It’s one way we can help prevent the spread of #Coronavirus and save lives. The more of us who can, make it safer for those who can’t. So if you’re home too like me, post a video or photo with a sign like mine, telling who you are staying home for and ask 6 friends to do the same. Post it with the hashtag #IStayHomeFor so I can see and share. The more folks involved, the merrier - We’re all connected by various degrees (Trust me, I know!) I’m kicking it off with @jimmyfallon @eltonjohn @Brandicarlile @kevinhart4real @ddlovato @davidbeckham - but I encourage YOU ALL to join in too! Let’s use this 6 Degree thing to do some good! . . . . #Corona #Coronavirus #StayHome #StaySafe #6Degrees #ThinkingOfYou #SpreadTheWord

Príspevok, ktorý zdieľa Kevin Bacon (@kevinbacon),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #Instagram #výzva #koronavírus

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...