Dočkala sa! Angelina Jolie má doma opäť syna, vrátil sa z centra epidémie

Aj deti slávnych rodičov sa momentálne v mnohých krajinách nachádzajú doma. Dôvodom je zrušenie vyučovania pre epidémiu koronavírusu. Podobne dopadol aj Maddox, syn herečky Angeliny Jolieovej a jej exmanžela Brada Pitta.

27.03.2020 15:00
debata
Herečka Angelina Jolie a jej adoptívni synovia... Foto: SITA/AP, Nathan Denette
Herečka Angelina Jolie a jej adoptívni synovia - Maddox Jolie-Pitt (vľavo) a Pax Jolie-Pitt. Herečka Angelina Jolie a jej adoptívni synovia - Maddox Jolie-Pitt (vľavo) a Pax Jolie-Pitt.

Adoptívny potomok slávnej hollywoodskej dvojice trávil posledné mesiace v Južnej Kórei, kde ho hollywoodska mama bola pred časom odprevadiť, keď nastupoval na univerzitu v Soule. Krajina sa zaradila medzi prvé výrazne postihnuté štáty epidémiou koronavírusu a zrušenie školského vyučovania tam prebehlo už pred niekoľkými týždňami.

Ako píše britský magazín People, pôvodne sa 18-ročný Maddox zdržiaval v Soule, ale napokon sa rozhodol vrátiť domov k svojej rodine, kde chce ďalej pokračovať v štúdiu kórejského a ruského jazyka.

Chlapec, ktorý pochádza z Kambodže, odkiaľ si ho ako malého adoptovala americká herečka, sa tak bude nachádzať v jednej domácnosti opäť spoločne s päticou ďalších súrodencov. Podľa správnosti by ho však momentálne mala čakať karanténa a ešte ďalšie dva týždne by sa nemal stýkať so zvyškom rodiny.

Herečka Angelina Jolie sa zaradila do zoznamu slávnych osobností, ktoré sa rozhodli vlastnými financiami prispieť na pomoc v súčasnej situácii vírusovej pandémii. Venovala milión dolárov, ktoré majú byť použité na jedlo pre deti v núdzi.

Ide o program, v rámci ktorého je poskytované jedlo zadarmo deťom v núdzi navštevujúcim školy. Keďže školy sa zavreli, mnohé z týchto detí zostalo bez možnosti na zdravého stravovania či dokonca jedla vôbec, keďže pochádzajú z veľmi chudobných pomerov. V Amerike pôsobí niekoľko organizácií, ktoré svoju činnosť presunuli zo škôl do komunity a rozhodli sa pokračovať v poskytovaní pomoci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Južná Kórea #návrat #Maddox

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...