Fíha, tá vyrástla! Dcéra Garnerovej a Afflecka s mamou, vyzerajú ako sestry

Médiá momentálne rozpútali doslova naháňačku na herca Bena Afflecka a jeho novú partnerku Anu De Armasovú. Pozornosť však pravidelne na seba strháva aj jeho bývalá Jennifer Garner. A tiež nie sama.

28.03.2020 00:00
debata (3)
Herečka Jennifer Garner (vľavo) a jej dcéra... Foto: DR / X17 / Profimedia
Herečka Jennifer Garner (vľavo) a jej dcéra Violet na záberoch z ulíc Los Angeles. Herečka Jennifer Garner (vľavo) a jej dcéra Violet na záberoch z ulíc Los Angeles.

Najnovšie zábery paparazzov priniesli výnimočné momentky. Objektívy totiž zachytili hollywoodsku herečku s najstaršou dcérou, ktorej otcom je práve herec Affleck. Štrnásťročnú Violet Garner Affleckovú nevídať na verejnosti často, jej slávni rodičia ju roky strážili ako oko v hlave a dokonca sa v minulosti vyhrážali súdmi paparazzom, ktorí chceli fotografovať ktorékoľvek z ich troch detí. Dnes je však situácia trošku iná.

Garnerovú s dcérou zachytili objektívy s úsmevom v uliciach Los Angeles, keď si spoločne vyrazili na duchovné stretnutie. O herečke je známe, že je nábožensky veľmi založená a vedie k tomu aj všetky tri ratolesti. Pohľad na tínedžerku Violet však vyvolal v mnohých tiež dojem, že po mame podedila nielen duchovné založenie, ale aj pôvab a dokonca veľmi podobné črty. „Vyzerajú ako sestry,“ objavili sa komentáre na amerických portáloch.

Áno, myslíme si to aj my. Hoci Violet je blondínka a nosí okuliare, podobnosť so slávnou mamou sa zaprieť naozaj nedá. A trošku by ste v nej našli aj zo slávneho otca.

Študentka by sa mohla čoskoro zaradiť do zoznamu slávnych detí, ktoré si popri svojich rodičoch začali budovať vlastnú kariéru či popularitu. V prípade tejto rodiny je však jasné jedno, posledné slovo bude mať známa mama.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Ben Affleck #Jennifer Garner #paparazovia

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...