Bond, princ Charles či Beckhamovci! Celebrity prekvapili, tiež tlieskajú lekárom

Situácia extrémne náročná pre zdravotníkov. To je epidémia koronavírusu, ktorá zachvátila už takmer celý svet. Ľudia im vyjadrujú poďakovanie potleskom z balkónov, v niektorých krajinách spevom. Pridala sa už aj Veľká Británia.

28.03.2020 10:00
debata

Na britských ostrovoch, kde sa medzi osobami testovanými pozitívne na prítomnosť nového vírusu v tele objavil aj herec Idris Elba či princ Charles, sa s oceňovaním lekárov, sestier a všetkých zdravotníckych pracovníkov v nasadení posunuli ešte o kúsok ďalej. Náročnú a momentálne aj nebezpečnú prácu ocenili potleskom mnohé známe celebrity.

Sociálne siete zaplavili vo štvrtok podvečer prvýkrát videá s potleskom pre ľudí pracujúcich v zdravotnícztve. Medzi tými, ktorí nechýbali a vyjadrili svoju vďaka aj spolupatričnosť, sa objavila napríklad celá Beckhamovská rodina. Kým Victoria Beckham nakrúcala video, jej manžel David s troma ratolesťami tlieskali na počesť zdravotníkov. „Ďakujeme všetkým a všade za to, že sa snažíte udržať nás v bezpečí,“ odkázala Victoria Beckham.

Do potlesku pre zdravotníkov sa pridal aj britský herec Daniel Craig, ktorému robila spoločnosť manželka Rachel Weisz. Dvojica tak neurobila sama, pridali sa aj Craigovi kolegovia z najnovšej bondovky, ktorej premiéru museli presunúť práve pre epidémiu koronavírusu. Zdravotníkom aplaudoval aj Ben Whishaw či herečka Naomie Harris. Na Instagrame Clarence House sa objavil aj odkaz od samotného princa Charlesa, ktorý tiež pred zámkom v Škótsku, kde sa nachádza tlieskal na počesť.

V zozname známych osobností, ktoré v rovnakom čase ako celá Británia vzdávali hold lekárom, sa objavila aj celebrita Katie Price, moderátorka a porotkyňa talentových šou Amanda Holden, futbalista Rio Ferdinand s celou rodinou či boháčka Tamara Ecclestone. Pred sídlom britského premiéra na Downing Street sa na verejnom potlesku zúčastnil aj britský premiér Boris Johnson a minister financií Rishi Sunak.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Veľká Británia #David Beckham #Daniel Craig #celebrity #Boris Johnson #potlesk #koronavírus

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...