Harry a Meghan ušli z Kanady! Vojvodkyňa má na konte prvý filmový džob

38-ročná Meghan má za sebou krok smerom k filmovému biznisu, ide o dokument.

27.03.2020 09:26
Britain Royals Foto: ,
Prince Harry a Meghan.
debata

Potom, čo sa novým domovom princa Harryho a jeho manželky, vojvodkyne Meghan, stala začiatkom roka Kanada, konkrétne Vancouverský ostrov, je teraz opäť všetko inak. Kroky rodičov 10-mesačného Archieho smerujú do USA. Ako informujú britské aj americké médiá, napríklad denník The Sun, vo štvrtok opustili Kanadu a súkromným lietadlom prileteli do Kalifornie, do Los Angeles.

Svoje nové útočisko tak našli v blízkosti Hollywoodu, kam do niekdajšiu herečku ťahalo už dlhší čas. Aj preto, že v Los Angeles žije jej mama, 63-ročná Doria Ragland, ale takisto pre jej možný návrat do hereckého sveta. Ako píše spomínaný denník, odchod do Los Angeles dvojica plánovala už dlhšie, ale zúriaca pandémia ich rozhodnutie urýchlila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Disneynature’s Elephant, an Original Movie narrated by Meghan, The Duchess of Sussex, starts streaming April 3, only on #DisneyPlus.

Príspevok, ktorý zdieľa Disney+ (@disneyplus),

Meghan má oficiálne za sebou už aj prvú prácu pre film odkedy sa „odstrihla“ od britskej kráľovskej rodiny. Vo štvrtok filmová spoločnosť Disney potvrdila, že manželka princa Harryho prepožičala svoj hlas dokumentu s názvom Elephant, ktorý stanica Disney+ odvysiela 3. apríla. Televízia už Meghan aj odpromovala: „Film Elephant, dokument nahovorený Meghan, vojvodkyňou zo Sussexu, začne 3. apríla na Disney+,“ stojí na zverejnenom plagáte.

Dvojica má pred sebou už naozaj len pár dní v službách britskej monarchie. Koncom mesiaca sa totiž skončí ich oficiálne pôsobenie ako členov kráľovskej rodiny, o ktoré sa usilujú od začiatku roka. Znamená to, že budú môcť žiť svoj rodinný či pracovný život viac nezávislo od povinností kráľovskej rodiny a zároveň sa stanú súkromne zarábajúcimi osobami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...