Spevák Rammsteinu vraj nemá koronavírus. Kapela dementovala správy

Nemecká hardrocková skupina Rammstein poprela informáciu, že jej lídra a speváka Tilla Lindemanna (57) testovali pozitívne na prítomnosť nového koronavírusu a v súčasnosti leží na jednotke intenzívnej starostlivosti. Informovali o tom v piatok nemecké médiá.

27.03.2020 13:15 , aktualizované: 22:31
Rammstein Till Lindemann Foto: ,
Spevák skupiny Rammstein Till Lindemann počas bratislavského koncertu v roku 2005.
debata (2)

O tom, že Lindemann má pozitívny test a skončil vo vážnom stave na jednotke intenzívnej starostlivosti, informovali v piatok viaceré nemecké a rakúske médiá. Správy tvrdili tiež, že Lindemann bojoval niekoľko hodín o život. O pár po ich zverejnení ich však dementovala samotná kapela na svojom oficiálnom konte na Facebooku.

„Včera (vo štvrtok) večer bol Till Lindemann na radu lekára kapely prijatý do nemocnice. Noc strávil na jednotke intenzívnej starostlivosti, ale bol presunutý, keď sa cítil lepšie. Till mal negatívny test na koronavírus,“ uvádza sa vo vyhlásení skupiny zverejnenom na Facebooku.

Ešte 15. marca Lindemann vystúpil v Moskve s rovnomenným sólovým projektom. Po návrate do vlasti sa sťažoval na vysokú horúčku a na radu lekára ho vo štvrtok previezli do nemocnice. Spevákovi zistili zápal pľúc, ale test na koronavírus bol negatívny, píše bulvárny denník Bild.

Ako pôvodne napísal nemecký portál Nordkurier.de, speváka mali ešte pred niekoľkými dňami hospitalizovať a test na koronavírus, ktorý Lindemannovi urobili, mal byť pozitívny. Jeho situácia sa údajne niekoľko dní nezlepšovala, naopak, pridružil sa aj zápal pľúc a spevák niekoľko dní doslova bojoval o život.

Za posledné dni narástol počet prípadov aj medzi známymi ľuďmi. Medzi poslednými menami sú napríklad britský princ Charles, ale tiež britský premiér Boris Johnson. V galérii si môžete pozrieť aj ďalšie známe osobnosti, ktoré testovali pozitívne na vírus COVID-19.

Plácido Domingo sa po koncerte stretol so...
Moderátor Andy Cohen (vľavo) a jeho kolega a...
+17Spevák skupiny Rammstein Till Lindemann počas...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Rammstein #koronavírus

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...