Úsmevy od ucha k uchu! Hanks a jeho manželka sa vrátili do Los Angeles!

Po dvojtýždňovej karanténe v dôsledku nákazy novým koronavírusom v Austrálii sa americký herec Tom Hanks a jeho manželka Rita Wilson vrátili do Spojených štátov.

28.03.2020 13:46
debata (6)
zväčšiť Herec Tom Hanks a jeho manželka Rita Wilson s... Foto: ONPOINT-DSANCHEZ-CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herec Tom Hanks a jeho manželka Rita Wilson s úsmevom odchádzajú z letiska v Los Angeles, kam prileteli po návrate z Austrálie. Herec Tom Hanks a jeho manželka Rita Wilson s úsmevom odchádzajú z letiska v Los Angeles, kam prileteli po návrate z Austrálie.

Ako v piatok informovali americké médiá, do Los Angeles dorazili súkromným lietadlom – a nemohli vyzerať šťastnejšie.

Prominentných manželov vyfotografovali, ako sa smejú počas jazdy autom v Los Angeles, uviedol portál TMZ zameraný na celebrity. Zábery vznikli krátko po tom, ako prileteli na menšie letisko v okolí mesta, kde si Hanks podľa denníka New York Post po pristátí kľakol na zem a následne aj zatancoval. Informácie priniesli agentúry DPA a Reuters.

Hanks a Wilson sa pred vyše dvoma týždňami stali prvým celebritným párom, ktorý oznámil nákazu novým druhom koronavírusu. Obaja najskôr z austrálskej nemocnice a neskôr z domácej karantény opakovane na sociálnych médiách informovali o svojom stave. Naposledy počas tohto týždňa uviedli, že sa cítia postupne lepšie.

Hanks bol v austrálskom meste Gold Coast na predprodukcii filmu o Elvisovi Presleym, ktorý nakrúca austrálsky režisér Baz Luhrmann a v ktorom má Hanks stvárniť Elvisovho dlhoročného manažéra plukovníka Toma Parkera. Práce na filme pre krízu okolo koronavírusu nateraz pozastavili.

Plácido Domingo sa po koncerte stretol so...
Moderátor Andy Cohen (vľavo) a jeho kolega a...
+17Spevák skupiny Rammstein Till Lindemann počas...
6 debata chyba
Viac na túto tému: #návrat #Tom Hanks #Rita Wilson #koronavírus #karanténa

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...