Hviezda Domčeku z karát s manželom: Toto ukážkové telo doma má v spálni!

Herečku Robin Wrightovú poznajú televízni fanúšikovia predovšetkým zo seriálu Domček z karát. Tí, ktorí ju pozorne sledujú, však tiež vedia, že má rada mladších mužov.

30.03.2020 00:00
debata
Herečka Robin Wright a jej manžel Clement... Foto: GUED / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herečka Robin Wright a jej manžel Clement Giraudet v uliciach Santa Moniky. Herečka Robin Wright a jej manžel Clement Giraudet v uliciach Santa Moniky.

Hoci americká herečka bola dlhé roky vydatá za herca Seana Penna, s ktorým má dnes už dve dospelé deti, po ich rozchode sa už po jej boku objavovali len mladší partneri. Po zrušených zásnubách s kolegom Benom Fosterom, ktorý bol od nej mladší o štrnásť rokov, zakotvila po boku šarmatného Francúza. A nielen šarmantného! Aj poriadne sexy!

Tridsaťpäťročný Clement Giraudet, ktorému herečka povedala áno na privátnom obrade v roku 2018, pracoval pre módnu značku Saint Laurent a neskôr sa sústredil najmä na svoju kariéru v Los Angeles. Je zanietený fanúšik športu a miluje surfovanie, čo je láska, ktorá ich s Wrightovou tiež zblížila.

Dvojicu zachytili paparazzovia v posledných dňoch viackrát v uliciach Los Angeles. Oblečení len v športových odevoch sa vybrali na prechádzku, venčili psa či vyrazili na bicykel. Najviac však nepochybne zaujali momentky, keď sa dvojica prechádzala po ulici a Giraudet si vyzliekol tričko. Po boku svojej 53-ročnej manželky zostal len v šortkách a predvádzal svoje vyšportované a potetované telo.

Francúzsky rodák je skutočne v ukážkovej forme a udržiava ju pravidelnými športovými aktivitami, rôzneho druhu. Na jeho Instagrame sa nájdu zábery zo surfovania, krátke videa z adrenalínového bicyklovania v horách, ale tiež z fitness-centra či boxu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #manžel #Robin Wright #sexy

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...