Foto z paláca! Vojvodkyňa Kate rieši duševné zdravie detí. Pridal sa aj William

Ich verejné vystúpenia obmedzil koronavírus a všetky opatrenia, ktoré túto epidémiu sprevádzajú. Obaja slávni manželia, princ William aj jeho polovička Kate, však chcú ukázať, že nezaháľajú.

30.03.2020 12:05
debata (4)
Vojvodkyňa Kate z Cambridge na zábere... Foto: SITA/AP, Kensington Palace
Vojvodkyňa Kate z Cambridge Vojvodkyňa Kate z Cambridge na zábere Kensingtonského paláca počas rozhovoru s Catherine Rocheovou z organizácie Place2Be, ktorá sa špecializuje mentálne zdravie detí.

Kensingtonský palác zverejnil najnovšie dva zábery manželského páru, ako telefonujú vo svojich pracovniach. Podľa informácií z paláca išlo o rozhovory s predstaviteľmi dvoch charitatívnych organizácií – Place2Be a Mind Charity.

Britský následník trónu a vojvodkyňa Kate už niekoľko rokov podporujú programy na udržanie mentálneho zdravia detí a tínedžerov a obaja si údajne veľmi dobre uvedomujú, aký náročný čas prináša súčasná epidémia a izolácia do života jedincov nachýlnejších na psychické problémy.

zväčšiť Kensingtonský palác zverejnil záber princa... Foto: SITA/AP
Kensingtonský palác zverejnil záber princa Williama telefonujúceho v jeho pracovni s predstaviteľom organizácie Mind Charity Paulom Farmerom. Kensingtonský palác zverejnil záber princa Williama telefonujúceho v jeho pracovni s predstaviteľom organizácie Mind Charity Paulom Farmerom.

„Je úžasné vidieť, ako sektor duševného zdravia spolupracuje s predstaviteľmi Národného systému zdravia a snaží sa udržať ľudí na vrchole ich mentálneho bytia. Ak budeme držať spolu a urobíme každý deň pár jednoduchých krokov, môžeme byť všetci lepšie pripravení na časy, ktoré nás čakajú,“ napísali manželia vo vyhlásení.

Vojvodkyňa Kate s manželom tiež zdôraznili, že izolácia a sociálny odstup sú veľkými výzvami pre naše duševné zdravie. Aj preto sa snažia zvýšiť komunikáciu s jednotlivými organizáciami a posilňovať ich aktivity v tomto sektore. Veľká Británia len pred pár dňami nariadila občanom, aby obmedzili bežný život a zdržiavali sa doma. Epidémia koronavírusu si v krajine vyžiadala už vyše 1000 mŕtvych a bezmála 20-tisíc nakazených.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #vojvodkyňa Kate #princ William #mentálne zdravie #koronavírus

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...