Shawn Mendes bez trička, po boku jeho láska... Takto sa trávi karanténa?!

Spevák Shawn Mendes je idolom miliónov dievčat po celom svete. Ale skrátka už nejaký ten týždeň majú smolu. Kanadský rodák je až po uši zamilovaný do kolegyne Camily Cabello.

31.03.2020 00:00
debata
Speváčka Camila Cabello a jej partner Shawn... Foto: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Speváčka Camila Cabello a jej partner Shawn Mendes na prechádzke ulicami Miami. Speváčka Camila Cabello a jej partner Shawn Mendes na prechádzke ulicami Miami.

Hudobnú dvojicu, ktorá sa minulý rok spojila v hite Seňorita, zachytili objektívy počas uplynulého víkendu na prechádzke v Miami. Opakovala sa situácia, keď teplé počasie vyzlieklo mužskú polovičku dvojice (podobne ako pár dní predtým v prípade herečky Robin Wrightovej a jej manžela). Paparazzovia si teda mohli nadšením mädliť ruky. Alebo leštiť objektívy.

Kanadský spevák, ktorý je tiež tvárou značky spodnej bielizni Calvin Klein, predviedol vyšportované a svalnaté telo. Jeho partnerka po jeho boku kráčala vo voľných letných šatách a spokojne sa usmievala.

Dvojicu zachytili fotoaparáty aj pri spoločných bozkoch a objatiach. Nielen oni dvaja, ale aj množstvo ďalších hviezd šoubiznisu má momentálne dostatok času na seba, keďže väčšina ich pracovných povinností bola prerušená alebo dočasne pozastavená.

Platí to aj pre koncerty a hudobné vystúpenia. Bývalá členka formácie Fifth Harmony, speváčka Cabello, sa mala koncom mája predstaviť na koncertoch v Nemecku. Hoci na stránke organizátora zatiaľ zrušené nie sú, je nepravdepodobné, že by sa turné The Romance Tour naozaj konalo podľa pôvodných plánov. Nuž, aspoň bude mať čas na Mendesa…

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thank you @shawnmendes & @camila_cabello for this beautiful performance of "My Oh My." ❤️ Tune in to the #iHeartConcertOnFox right now!

Príspevok, ktorý zdieľa iHeartRadio (@iheartradio),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #láska #Shawn Mendes #Camila Cabello

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...