Večne mladá Mariah! Oslávila 50, na torte mala sviečok iba 12. Prečo?

Koncom minulého týždňa dovŕšila jedna z hudobných ikon súčasnosti okrúhle narodeniny. Speváčka Mariah Carey však tentoraz oslavovala len v úzkom kruhu rodiny.

31.03.2020 00:00
debata (3)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Spent 3.27 at home with my family and virtually with fans and friends from all over the world. Thank you for all the love ❤️ #eternally12

Príspevok, ktorý zdieľa Mariah Carey (@mariahcarey),

Americká rodáčka, z ktorej sa v piatok 29. marca stala päťdesiatnička, však nezostala nič dlžná svojej povesti ženy, ktorá nepozná vek. Alebo, ak chcete, zostáva večne mladá.

Na narodeninovej torte, ktorej záber zverejnila na svojom Instagrame, sa nachádzalo len dvanásť sviečok a tiež dve v podobe číslo 12. „Šťastné výročie, Mariah. Večne dvanástka,“ pripísala k záberu, kde s privretými očami sedí pri torte a spoločnosť jej robia jej dve ratolesti – dvojčatá Monroe a Moroccan.

Ako hviezda už dávnejšie uviedla pre médiá, narodeniny už dlhý čas neoslavuje. „Mám výročia, nie narodeniny. Pretože oslavujem život,“ uviedla ešte pred pár rokmi. Jubilujúca speváčka, ktorá sa tiež pre epidémiu koronavírusu, zdržiava predovšetkým doma a so svojimi najbližšími, sa však neváhala zapojiť do charitatívneho koncertu kolegu Eltona Johna.

Speváčka Mariah Carey na vyhlásení cien Grammy...
Rok 1998: Speváčka Mariah Carey (vľavo) a jej...
+26Rok 1998: Speváčka Mariah Carey.

Priamo z jej domu nahrala živý záznam skladby Always be my baby, ktorý bol následne zverejnený na Instagrame, ale aj na YouTube. Všetky príspevky a výťažky, ktoré sa snažili Carey spoločne s ďalšími hviezdami vyzbierať, poputujú na pomoc americkým deťom a na programy príspevkov na jedlo, ktoré doposiaľ niektoré rodiny v núdzi poberali, keď ich deti navštevovali školy. Keďže školy sú aj v USA zatvorené, veľa detí sa ocitlo bez pravidelnej a zdravej stravy, ktorú im tieto programy zabezpečovali.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #Mariah Carey #narodeniny #YouTube #oslava

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...