Ivanka Trump zverejnila video bez mejkapu! Ale... Zabudla sa pozrieť do zrkadla?

O slovo sa prihlásila aj Ivanka Trump, 38-ročná dcéra amerického prezidenta, ktorú sleduje na Instagrame vyše 6 miliónov ľudí.

31.03.2020 12:29
debata (6)

Koronavírus doľahol aj na USA a ľudia sú vyzývaní k dodržiavaniu prísnych opatrení. O slovo sa prihlásila aj Ivanka Trump, 38-ročná dcéra amerického prezidenta a svojim spoluobčanom sa prihovorila prostredníctvom Instagramu, na ktorom ju sleduje vyše 6 miliónov ľudí.

Trojnásobná mama sa nechala vidieť bez mejkapu a jej prirodzená krása doslova zažiarila. Američanov vyzvala k tomu, aby dodržiavali opatrenia. „Pre tých, ktorí majú to šťastie, že môžu zostať doma, prosím, urobte to. Každý z nás hrá svoju úlohu pri spomalení šírenia. Sociálny odstup zachraňuje životy. Prosím, splňte svoju úlohu. Sme v tom všetci spoločne,“ odznelo okrem iného z jej úst.

Po zverejnení videa sa začali na jej Instagrame množiť povzbudivé komentáre od fanúšikov, ktorí ju podporili a zároveň v jej mene vyzývajú ostatných, aby zostali doma. Zároveň fanúšikovia ocenili jej prirodzenú krásu bez mejkapu a v komentároch sa často objavuje spojenie ako „Si nádherná“, „Bez mejkapu ti to pristane“…

„Chybičku“ však pozorné oči fanúšikov našli aj v tomto prípade. Keď sa dcéra prezidenta mierne usmeje, medzi jej bielymi zubami je vidieť niečo ako kúsok jedla, ktoré jej tam zrejme zostalo. Preto v komentároch odznie aj veta: „Zabudla si sa pozrieť do zrkadla“.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #koronavírus

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...