Scherzinger so svalovcom Evansom: Potia sa aj v izolácii a nielen v spálni!

Už niekoľko mesiacov tvorí speváčka Nicole Scherzinger pár s britským športovcom a modelom Thomom Evansom. A zjavne ich nespája len vzájomná náklonnosť.

02.04.2020 02:20
debata (3)

Dvojica sa rovnako ako mnoho ďalších ľudí uchýlila do odporúčanej izolácie. Ani v nej sa však nevzdávajú športových aktivít či spoločnej zábavy. Dôkazy možno nájsť na instagramových profiloch oboch hviezd.

Scherzinger len pred pár dňami zverejnila video spoločného „workout-u“ (cvičenia), ktoré si s partnerom Evansom strihli na trávniku zadného dvora vidieckeho domčeka. „V prípade, že potrebujete trošku motivácie na tento týždeň,“ napísala líderka formácie Pussycat Dolls k videu, kde s bývalým ragbystom spoločne predvádzajú kliky, sklápačky či drepy.

Slabosť pre cvičenie, posilňovňu či ďalšie fyzické aktivity už prezentovala dvojica na svojich sociálnych sieťach niekoľkokrát. Scherzinger, ktorá tento rok oslávi 42. narodeniny, je v špičkovej forme už roky a figúru jej môžu závidieť aj omnoho mladšie dámy.

V prípade Evansa sú vyformované svaly výsledkom dlhoročného športovania. Po aktívnej kariére sa Brit začal venovať aj modelingu, takže udržiavať sa vo forme je skrátka nutnosť. Nižšie si pozrite, ako sa to zamilovanej dvojici darí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Spartan training with my main man @paolomascitti

Príspevok, ktorý zdieľa Thom Evans (@te11),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Well... I finally gave in to @tiktok

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger),

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #Instagram #Nicole Scherzinger #Thom Evans #sexy

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...