Trojnásobný otec James Corden: Domáce vyučovanie? Hotová nočná mora

Slávny moderátor James Corden má s manželkou Juliou tri deti - 9-ročného syna Maxa, 5-ročnú Carey a 2-ročnú Charlotte.

02.04.2020 00:00
Julia Carey, manželka moderátora Jamesa Cordena... Foto: ,
Julia Carey a James Corden.
debata

Podobne ako mnoho iných rodičov, aj oni musia v týchto dňoch a týždňoch svoje ratolesti vyučovať doma. 41-ročný Corden to nazýva nočnou morou a viac ako kedykoľvek predtým obdivuje prácu učiteľov.

V šou Entertainment Tonight povedal: „Domáce vyučovanie je nočná mora. Moja úcta k učiteľom dosiahla ďalší level,“ opísal. Následne žartoval o tom, čo sa nachádza v učebniciach. „Naozaj netuším nič o tom, čo je v učebniciach. Neviem vôbec nič,“ dodal.

Aj svoju šou The Late Late Show with James Corden vysielal 30. marca z domu, zo svojej garáže, pričom ako vizážistku „použil“ svoju manželku Juliu. Spoločne s desiatkami ďalších umelcov sa zapojili do netradičného koncertu, ktorý v noci na pondelok odvysielala americká televízia Fox. Fanúšikom zahrali a zaspievali Billie Eilish, Elton John či Backstreet Boys a ďalší.

James Corden je zabávač, scenárista, producent, herec, spevák a moderátor. Známy je najmä vďaka populárnemu segmentu Carpool Karaoke jeho The Late Late Show with James Corden, ktorú vysiela americká televízia CBS. Má za sebou aj moderovanie viacerých prestížnych galavečerov, ako divadelných cien Tony v roku 2016 alebo Grammy 2017 a 2018. Rodák z Londýna sa s Juliou Carey postavil pred oltár v septembri 2012.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #James Corden #koronavírus

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....