Aj krásnu Irinu načapali so známym milovníkom... mal už tieto slávne ženy!

Kamaráti alebo milenci? Pri tom, ako si ruská modelka Irina Shayk stráži svoje súkromie, je to ťažké povedať. Ale najnovšie zábery paparazzov už čo-to naznačujú.

02.04.2020 00:00
debata
Ruská modelka Irina Shayk a galerista Vito... Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
510969438 Ruská modelka Irina Shayk a galerista Vito Schnabel v uliciach New Yorku zachytení objektívmi paparazzov.

Ruskú rodáčku, ktorá v minulosti tvorila pár s futbalistom Cristianom Ronaldom a následne hercom Bradleym Cooperom, zachytili objektívy v uliciach New Yorku. Pôvabná brunetka však nebola sama, spoločnosť jej robil známy galerista a obchodník s umením Vito Schnabel.

Známy preto, lebo jeho meno, ale ani tvár nie sú vo svete šoubiznisu žiadnou novinkou. Syn známeho režiséra a spisovateľa už v minulosti randil s niekoľkými slávnymi kráskami. Azda najznámejší je jeho vzťah s modelkou Heidi Klumovou, s ktorou tvorili pár niekoľko rokov. Dvojica si spoločný vzťah užívala často radovánkami na pláži a dokonca ich paparazzovia raz zachytili celkom nahých v bazéne luxusnej prenajatej vily.

V minulosti bola partnerkou Vita Schnabela... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum a jej partner Vito Schnabel. V minulosti bola partnerkou Vita Schnabela modelka a televízna osobnosť Heidi Klum.

Po Klumovej sa mal Schnabel stretávať napríklad s Amber Heardovou, herečkou a exmanželkou herca Johnnyho Deppa. Ešte minulý rok v lete ho reportéri zachytili na dovolenke v Európe, kde mu spoločnosť robila krásna Madalina Ghenea. Herečka a modelka známa napríklad z filmu Paola Sorrentina Mladosť však zjavne dlho pár s 33-ročným rodákom z newyorského Brooklynu netvorila.

Či je najnovším „úlovkom“ umeleckého obchodníka o rok staršia Irina Shayk, sa stále môžeme len dohadovať. Možno sa len v čase newyorskej izolácie snažila nájsť spriaznenú dušu do osamelých dní. Každopádne je však koncentrácia známych a krásnych žien po Schnabelovom boku priam podozrivá. Čo len tie ženy na ňom vidia…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #Vito Schnabel #paparazovia

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...