Sophie Turner s manželom v karanténe? On je ako v base, ja si to užívam!

Niektoré celebrity už nevedia, čo by od radosti robili v povinnej izolácii, no pre herečku Sophie Turnerovú je táto situácia hotové požehnanie. A nielen preto, lebo je tehotná.

02.04.2020 12:20
debata
Joe Jonas a jeho manželka Sophie Turner na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Joe Jonas a jeho manželka Sophie Turner, ktorá prišla v kreácii Louis Vuitton. Joe Jonas a jeho manželka Sophie Turner na archívnom zábere.

Hviezda seriálu Hra o tróny prezradila v online šou moderátora Conana O'Brienna, že si odporúčaná izoláciu naozaj užíva. „Som introvert, som domased: Keby som mohla zostávať doma celý deň, tak by som to urobila. Takže vlastne je toto pre mňa úžasný stav,“ komentovala predstaviteľka Sansy Starkovej.

Celkom inak podľa jej slov prežíva situáciu jej manžel – spevák Joe Jonas. „On je taký obletovač akcií, je veľmi spoločenský. Všetko tu hrá v môj prospech a priznávam, že trochu bojujem s tým nútiť ho, aby zostal doma so mnou. Pre neho je to trochu ako väzenie, pre mňa je to skvelé,“ komentovala s humorom blondínka, ktorá sa už o pár mesiacov stane mamou.

S Jonasom sa na prvého potomka veľmi tešia a zatiaľ sa vraj nezamýšľala nad tým, ako v súčasnom stave bude prebiehať pôrod či návštevy lekárov a pôrodnice. Jej tehotenstvo prebieha bez komplikácií.

Turner sa údajne počas voľného času venuje aj čítaniu scenárov. Nové projekty však určite nezačne nakrúcať skôr ako po návrate z materskej dovolenky. Snáď dovtedy bude opäť fungovať už aj filmový a televízny priemysel, ktorý momentálne zostal v núdzovom režime práve pre pandémiu koronavírusu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #izolácia #Sophie Turner #karanténa #Joe Jones

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...