Hviezda komédie Matky rebelky o karanténe: S manželom si lezieme krkom

Herecká manželská dvojica Kristen Bell a Dax Shepard prežívajú domácu izoláciu spolu s ich ratolesťami Deltou (5) a Lincolnom (6).

03.04.2020 13:01
Herečka Kristen Bell prišla v nohavicovom... Foto: ,
Herečka Kristen Bell.
debata

A zdá sa, že manželia už majú spoločne stráveného času tak akurát – aspoň podľa vyjadrení sympatickej blondínky, ktorú diváci poznajú napríklad z komédie Matky rebelky. Svoje dojmy zo spoločnej domácej karantény herečka porozprávala v instagramovom rozhovore s Katie Couric.

„Vychádzame dobre s deťmi aj s dospelými, ktorí sú našimi kamarátmi,“ opísali manželia počas rozhovoru no Bell dodala: „Jeden druhého už máme po krk.“ Ako vtipne poznamenali, počas rozhovoru sedeli vedľa seba – ale ako odznelo z ich úst – „už dlhší čas neboli pri sebe takto fyzicky blízko“.

45-ročný herec pred pár týždňami dokonca absolvoval aj samoizoláciu. Potom, čo sa skončilo nakrúcanie jeho posledného filmu, strávil dva týždne v karanténe v prázdnom byte ich priateľov, aby sa nestal hrozbou pre svoju manželku a deti. Až potom sa vrátil do ich spoločného kalifornského domu.

Herečka Kristen Bell (39) žije po boku kolegu Daxa Sheparda od roku 2013. Diváci si ju pamätajú ako jednu z trojice "zlých matiek“ v komédii Matky rebelky, v ktorej si zahrala spolu s kolegyňami ako Mila Kunis a Kathryn Hahn. Prepožičala aj hlas Anne v animovanej rozprávke Ľadové kráľovstvo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristen Bell #karanténa

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...