Tu je sídlo, kde trávia William a Kate karanténu! Romantika a dychberúce okolie

Vojvodkyňa Kate, princ William a ich tri ratolesti trávia obdobie karantény v ich sídle Anmer Hall, ktoré sa nachádza v dedine Anmer v Norfolku.

02.04.2020 10:43
debata (4)

Od Londýna sú tak vzdialení necelé dve hodiny cesty. V ich blízkosti má svoju rezidenciu v Sandringhame kráľovná Alžbeta II. Rezidenciu Anmer Hall, ktorá bola postavená v 18. storočí, dostali práve od britskej kráľovnej William a Kate ako svadobný dar.

Anmer Hall, vidiecke sídlo princa Williama a... Foto: Profimedia
Anmer Hall, Anmer Hall, vidiecke sídlo princa Williama a jeho manželky, ktoré sa nachádza v dedine Anmer v Norfolku.

Práve tu nachádzajú po odchode z Kensingtonského paláca pokoj aj krásnu prírodu. Zatiaľ, čo princ William „úraduje“ zo svojej pracovne, môžu sa jeho tri ratolesti – George, Charlotte a Louis preháňať po rozsiahlych záhradách či lese v okolí usadlosti.

Britské školy sú zatvorené a termín ich opätovného otvorenia známy nie je. Ale práve v Anmer Hall už kráľovská rodinka trávila nejedny prázdniny – práve z týchto období pochádzajú aj mnohé oficiálne fotografie, ktorými sa pochválili na Instagrame.

Princezná Charlotte, dcéra princa Williama a... Foto: SITA/AP, Kate, the Duchess of Cambridge
Britain Royals Princess Charlotte Princezná Charlotte, dcéra princa Williama a vojvodkyne Kate, oslavuje prvé narodeniny. Fotografia bola zrealizovaná v okolí sídla Anmer Hall.

Zväčša ide o zábery z okolia usadlosti – na ktorých dominuje práve príroda.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The Duchess took these pictures of her daughter in April at their home in Norfolk. copyright HRH The Duchess of Cambridge.

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

Na takýchto záberoch je vidieť napríklad princa Georgea (6) ako pobehuje po trávniku, takisto jehu sestru, 4-ročná Charlotte, ako tačí svoj detský vozík.

Kráľovská rodinka v okolí v Norfolku. Foto: SITA/AP
charlotte, kate, william, george Kráľovská rodinka v okolí v Norfolku.

Ale fanúšikovia mohli veľmi zbežne nahliadnuť aj do interiéru sídla – napríklad vtedy, keď vojvodkyňa Kate vyfotografovala malú princeznú Charlotte ako sedí vo svojej detskej izbe, či na prútenom kresle vo vnútri domu.

Princezná Charlotte oslavuje prvé narodeniny -... Foto: SITA/AP, Kate, the Duchess of Cambridge
Britain Royals Princess Charlotte Princezná Charlotte oslavuje prvé narodeniny - fotografia pochádza zo sídla Anmer Hall.

Ratolesti kráľovského páru pred pár dňami tlieskali britským zdravotníkom počas celonárodnej výzvy – stojac práve pred sídlom Anmer Hall.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #karanténa

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...