Privilegovaná? Iní nemôžu, ona áno! Lopezovej otvorili fitko, pumpovala svaly

Tomu sa hovorí privilégium. Speváčka a herečka Jennifer Lopez by to asi bez posilňovne nezvládla. Otvorili jej ju aj napriek karanténe.

03.04.2020 00:00
debata
zväčšiť Speváčka Jennifer Lopez odchádza z... Foto: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Speváčka Jennifer Lopez odchádza z fitness-centra, ktoré je pre verejnosť zatvorené. Ona sa však dnu dostala. Speváčka Jennifer Lopez odchádza z fitness-centra, ktoré je pre verejnosť zatvorené. Ona sa však dnu dostala.

Päťdesiatročná hudobná diva sa v týchto dňoch podobne ako ďalší obyvatelia USA musela uchýliť do izolácie so svojím partnerom Alexom Rodriguezom a ich deťmi. Ale keď príde na rad pravidelný tréning, izolácia či nie, jednoducho musí dostať svoje!

Svedčia o tom zábery paparazzov, ktoré zachytili dvojnásobnú mamu, ako vychádza z obľúbeného fitness-centra, v ktorom predtým cvičila spoločne s Rodriguezom. Na dverách je pritom celkom jasne vidieť oznam vedenia v znení „Posilňovňa nie je otvorená. Zostaňte doma, chráňte sa“.

Takéto uzatvorenie však zjavne neplatí pre Lopezovú, ktorú do priestorov fitness-centra sprevádzal jej partner, ale tiež ochrankár a jeden z pracovníkov zariadenia. Zaujímavé je vidieť, že kým jej „tím“ mal na tvári ochranné rúška, latino diva sa zaobišla bez ochrannej masky. Nedal si ju na tvár ani Rodriguez.

Chvályhodné však je, že celebritný pár využil svoju popularitu a tiež časť financií, aby sa pridali k vlne pomoci, ktorú vyvolala pandémia koronavírusu a zatvorenie škôl či mnohých ďalších zariadení v krajine. Lopez s Rodriguezom venovali sumu milión dolárov na zabezpečenie jedla pre školákov v núdzi, ale aj ľudí bez domova.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #posilňovňa #karanténa

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...