Vždy upravená dáma ukázala pravú tvár! Spoznali ste Helen Mirren po prebudení?

Výmenou za pohľad na jej tvár po prebudení žiada fanúšikov o pomoc.

03.04.2020 00:00
debata

Herečka Helen Mirren (74) roky patrí k tým najegantnejším dámam červených kobercov. Svoju gráciu a šarm hrdo predvádza na červených kobercoch aj ako 74-ročná. Neupravenú ju veru často nevídať.

Preto aktuálne prekvapila svojich fanúšikov na Instagrame – rozhodla sa tak pritiahnuť týmto spôsobom pozornosť na dobrú vec. Ponúkla svoju fotografiu ráno, priamo po prebudení – bez akéhokoľvek mejkapu, so strapatými vlasmi a s okuliarmi na nose.

„Výmenou za túto fotografiu mňa po prebudení prosím darujte peniaze,“ napísala Oscarom ovenčená britská hviezda. Fanúšikov prosí, aby prispeli organizácii „Intensive Care Society“, ktorá sa zameriava na podporu starostlivosti o chorých.

Helen Mirren získala Zlatého medveďa za... Foto: SITA/AP
Helen Mirren Helen Mirren získala Zlatého medveďa za celoživotný prínos kinematografii.

Len pred časom pre magazín People prezradila, prečo roky zostáva verná svojej šedivej farbe vlasov. "Robím to preto, lebo som lenivá. Úprimne povedané, som taká lenivá, čo sa mojich vlasov týka. Hoci je mnoho úžasných kaderníkov, nechcem sedieť celé hodiny v salóne. Ja sa tým skrátka nechcem zdržiavať,“ opísala hviezda filmov ako Láska na kari, Anna či Collateral Beauty.

debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #koronavírus

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...