Slávny seriálový pár prekvapil! Druhé dieťa je už na ceste

Herecká dvojica Leighton Meester (33) a Adam Brody (40) majú aj v tomto čase dôvod na ohromnú radosť. Seriáloví predstavitelia Blair Waldorfovej a Setha Cohena čakajú prírastok do rodiny.

02.04.2020 14:15
Leighton Meester Foto: ,
Leighton Meester a Adam Brody.
debata

Dvojica si extrémne stráži svoje súkromie a tak správu nezverejnila. Denník Daily Mail však priniesol fotografiu rodinky na prechádzke po Los Angeles s prvým potomkom, na ktorej je už viditeľné veľké bruško budúcej dvojnásobnej mamičky.

Pôjde o druhého potomka dvojice, ktorá sa zoznámila počas nakrúcania filmu Dcéra najlepšieho kamaráta (2011). V roku 2015 sa dočkali prvého spoločného dieťatka – dievčatka, ktoré dostala netradičné meno Arlo Day. jej narodenie sa slávnemu páru poradilo mesiac pred médiami tajiť.

Adam Brody, ktorý je známy najmä ako Seth Cohen zo seriálu O.C. Kalifornia, v minulosti tvoril pár s ďalšou hereckou kolegyňou Rachel Bilsonovou, takisto hrala v O.C. Kalifornia. Leighton Meester sa preslávila najmä vďaka seriálu Gossip Girl ako Blair Waldorf. Dvojica sa pred oltár postavila v roku 2014.

debata chyba
Viac na túto tému: #Adam Brody #Leighton Meester

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...