Prvé dni 'slobody' v izolácii! Ako vlastne trávi Meghan s Harrym karanténu?

Už dva dni sú oficiálne "voľní" alebo lepšie povedané oslobodení od povinností členov kráľovskej rodiny. Princa Harryho a jeho manželku Meghan zastihla táto sloboda v čase, keď musia aj oni sedieť doma.

03.04.2020 00:10
Záber z 27. novembra 2017: Princ Harry a jeho... Foto: ,
Záber z 27. novembra 2017: Princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle na stretnutí s médiami pri ohlásení ich zásnub.
debata (4)

Slávna dvojica sa aj s desaťmesačným synčekom Archiem v súčasnosti má nachádzať na území Spojených štátov amerických. Práve tam sa rozhodla tráviť dobrovoľnú izoláciu, ktorú priniesla pandémia koronavírusu.

Podľa informácií portálu E!Online si však momentálne chvíle užívajú. „Ako veľa ďalších rodičov aj oni sa sústredili na rodinu a ich dieťa – na Archieho,“ citoval svoj zdroj menovaný portál. „Snažia sa z toho vyťažiť to najlepšie a užívať si spoločne čas ako rodina,“ pokračoval informátor.

Podľa jeho slov sa malý Archie stretáva aj s „kamarátmi“. Ide vraj o iné deti z jeho okolia, ktoré doposiaľ poznal. Rodičia zabezpečili, aby sa mohol malý princ stretávať s kamarátmi prostredníctvom moderných aplikácií. „Zabáva sa aj s inými deťmi cez FaceTime,“ komentoval zdroj.

O tom, či sa Harry a jeho polovička snažia udržiavať kontakt aj s najbližšími členmi kráľovskej rodiny, však jasné nie je. Harryho otec, princ Charles bol minulý tyždeň pozitívne testovaný na koronavírus a utiahol sa do samoizolácie v Škótsku. Ako však v pondelok informoval Clarence House, ktorý následníka trónu zastupuje, po siedmich dňoch túto samoizoláciu ukončil a jeho stav je dobrý.

Ďalšie prípady koronavírusu sa v britskej kráľovskej rodine zatiaľ nepotvrdili. Vírusové ochorenie sa však už aj v kráľovských rodinách stihlo vybrať prvú obeť. Na komplikácie súvisiace s koronavírusom zomrela vo veku 86 rokov španielska princezná Maria Teresa of Bourbon-Parma.

Pobyt Harryho a Meghan v USA nenechal bez povšimnutia ani americký prezident Donald Trump, ktorý prostredníctvom odkazu na Twitteri vyhlásil, že krajina neplánuje platiť ochranku pre členov britskej kráľovskej rodiny. Podľa zástupcov Harryho a Meghan však nič podobné ani nemali v pláne a nikoho o to v americkej vláde nežiadali.

Záber z 27. novembra 2017: Princ Harry a jeho...
Záber z 19. mája 2018: Svadba princa Harryho a...
+9Záber z júna 2018: Princ Harry a jeho manželka...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #zivot #vojvodkyňa Meghan #koronavírus #karanténa

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...