Prekvapenie pre infikovanú zdravotnú sestru! Takto ju dojala Jennifer Aniston

Aj slávne celebrity sú už týždne zavreté doma v izolácii a snažia sa "zabiť" čas. Niektoré z nich aj rozhovormi v talk-šou. Tie však momentálne prebiehajú online.

03.04.2020 09:30
Herečka Jennifer Aniston bola hviezdnou ozdobou... Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston na archívnom zábere.
debata

K moderátorom, ktorí sa rozhodli pokračovať vo svojej práci na digitálnych platformách, sa priradil aj Jimmy Kimmel. Populárny americký zabávač sa najnovšie spojil s herečkou Jennifer Anistonovou.

Hviezda seriálu Priatelia či novšieho hitu The Morning Show sa podelila o svoje skúsenosti z domácej izolácie. Doma je už zavretá tretí týždeň a vraj to pre ňu nie je žiadna výzva. Inokedy pracovne vyťažená, neustále na cestách, aktuálnu situáciu si užíva.

Aniston však počas účinkovania v novej online epizóde okrem informácií zo súkromia poriadne prekvapila aj jednu z diváčok a fanúšičiek Kimmelovej šou. Reč je o zdravotnej sestre Kimball Fairbanksovej z Utahu, ktorá sa nedávno nakazila pri práci koronavírusom a musela sa izolovať doma. Práve rozhovorom s ňou Kimmel odštartoval svoju reláciu.

Počas krátkeho rozhovoru moderátor zdravotníčku spojil s hollywoodskou hviezdou, ktorá jej vyjadrila svoj obdiv a zaželala aj veľa zdravia a všetko dobré do budúcnosti. Fairbanks, ktorá vychováva dve malé dcéry, neskrývala dojatie.

Sympatickú sestričku navyše potom tvorcovia relácie potešili darčekovou kartou v hodnote 10-tisíc dolárov a tiež poslali darčekové karty pre všetky sestry na oddelenie kardiovaskulárnych chorôb v nemocnici, kde Fairbanks pracuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #zdravotná sestra #Jimmy Kimmel #koronavírus

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...