Kde sa vidí Rihanna o desať rokov? To budem mať 42, budem úplná relikvia!

Speváčka Rihanna je úspešnou hudobnou umelkyňou, ale tiež dizajnérkou a podnikateľkou, ktorej biznis s vlastnými odevmi a kozmetikou zaplátal diery na trhu a priniesol jej veľký úspech. Všetko stihla v pomerne krátkom čase.

04.04.2020 10:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The May 2020 issue of British Vogue was created prior to the pandemic which has subsequently brought the world almost to a halt. In any case, we couldn’t imagine a better cover star than @BadGalRiri, an advocate for tolerance whose rallying cry has redefined every industry she’s turned her hand to, and whose generous spirit saw her make a $5 million donation to fight Covid-19 with her @ClaraLionelFdn earlier this month. In the new issue the multi-hyphenate talks to @AfuaHirsch about her forthcoming album, her desire to become a mother and why she won’t be pinned down. See the full story in the new issue, on newsstands and available for free digital download Friday 3 April, and read the full interview now at the link in bio. #Rihanna wears all @Burberry by @RiccardoTisci17 and a @StephenJonesMillinery durag. Photographed by @StevenKleinStudio and styled by @Edward_Enninful, with hair by @YusefHairNYC and @NaphiisBeautifulHair, make-up by @IsamayaFfrench using @FentyBeauty and nails by @RedHotNails. With thanks to @JillDemling.

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue),

Barbadoská rodáčka v rozhovore pre britský magazín Vogue potvrdila práce na novom albume, ktorý je už u fanúšikov nesmierne očakávaný a žiadaný. Zatiaľ posledná nahrávka, album Anti, totiž vyšla v roku 2016. Odvtedy bolo hudobnú hviezdu počuť len v hudobných spoluprácach a realizovala sa viac so značkou Fenty Beauty a módnou líniou Savage Fenty.

V týchto dňoch vraj zo štúdia takmer nevychádza. „Pracujeme, pracujeme a pracujeme. A v jednom momente sa dostaneme do bodu, keď si povieme, tak buď teraz pôjdeme do postele, alebo pokračujeme v práci ďalej,“ opísala speváčka, ktorá si vraj občas dá pohárik, potom silné espresso a s celým tímom nahráva aj do skorého rána.

Rihanna na podujatí The Diamond Ball, ktorý sa... Foto: SITA/AP
Rihanna Rihanna na podujatí The Diamond Ball, ktorý sa konal v New Yorku.

„Viem, že to nie je dlhodobo možné! Ale pracujem teraz takto tvrdo, aby som nemusela v budúcnosti,“ vysvetlila v interview pre britský módnik. Práve to vyvolalo aj otázku, kde sa vidí v budúcnosti – napríklad o desať rokov. „O desať rokov? To budem ma 42, už budem hotová relikvia,“ reagovala vraj so smiechom. Vážnejšie však už dodala, že by bola v tej chvíli rada aj matkou. „Budem mať deti, tri alebo štyri,“ vyhlásila pre časopis.

S jej ostatným partnerom, podnikateľom Hassanom Jameelom, to však pravdepodobne nebude. Dvojica sa ešet minulý rok rozišla. Rihanna na margo tejto udalosti uviedla, že v určitom bode si uvedomila, že život je krátky. „Nemáte veľa času na to, aby ste tolerovali sprostosti, všakže? Čo sa deje teraz, je, že sa vraciam k čiernej a bielej. Uzatváram moju sivú zónu,“ doplnila ešte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Rihanna #album #Vogue #budúcnosť #materstvo

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...