Iglesias ukázal rozkošné video! Takto sa zabáva s maličkou Mášou

Enrique Iglesias a Anna Kurnikovová sa koncom januára stali trojnásobnými rodičmi.

06.04.2020 11:00
debata

K ich dvojročným dvojičkám Lucy a Nicolasovi pribudla dcérka, ktorá dostala meno Mary. Spevák však pre magazín People prezradil, že dievčatko volajú aj Máša, čo je ruská obdoba Mary.

A hoci malý poklad už slávny pár ukázal na zopár záberoch, teraz 44-ročný spevák fanúšikov, ktorých má na Instagrame vyše 15 miliónov, prekvapil milým videom. Iglesias sa ňom drží Mášu za malé ručičky a ona „tancuje“ na pesničku, ktorú počuť v pozadí. Ako vidieť, dcérka má modré oči a svetlejšie vlásky po mame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Enrique Iglesias (@enriqueiglesias),

O svojich ratolestiach sa Enrique Iglesias rozhovoril aj v šou Entertainment Tonight, kedy prezradil, že zvláda nielen kŕmenie z fľaše, ale aj výmenu plienok. Na otázku, či by bol radšej, keby sa ich ratolesti vydali v stopách Kurnikovovej alebo po tých jeho, odpovedal: „Úprimne hovorím, že ak by som si mohol vybrať, bol by to šport,“ opísal a pokračoval: „Šport milujem, áno. Mám rád golf aj tenis a nevadilo by mi, keby som jednu z mojich malých dievčat videl hrať tenis.“

Ako ešte dodal, nechce byť jedným z typických posadnutých otcov, ale… „Anne som povedal, že môže byť tým najlepším trénerom na svete.“ Ako ešte spevák hitu Hero prezradil, po narodení dvojičiek sa jeho zmysel pre zodpovednosť dostal na novú úroveň.

Slávny muzikant a niekdajšia tenisová hviezda, Anna Kurnikovová, sú spolu takmer 20 rokov. V roku 2001 sa sexi tenistka objavila v klipe Enriquea Iglesiasa Escape a vtedy spolu začali randiť. Ich dvojičky prišli na svet 16. decembra 2017 v nemocnici v Miami, pričom športovkyni sa tehotenstvo podarilo pred médiami utajiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Anna Kurnikovova #Enrique Iglesias

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...